reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi mam nadzieje :) ,ze przejdzie . nie poddaj esie i pieluchy nie zakaldam , narazie sychy :))
sandi nei wiem co z tym robic , u nas nei ma wymuszanai placzem ,raczej dyplomatyczne gadanie. ale za to placz jest jak tylko prubuje zrobic cos za niego . ubrac spodnie , podciagnac majtki , wylac siuski z nocnika, ubrac skarpetki ,albo poprostu podniesc jak sie przewruci . krzuczy wtedy : nie ty . JA!!!!i zaczyna plakac
oszalec idzie ...

reklama
Sandi mi tez ostatnia najbardziej przypadla do gustu :-)

a placz to czasem jest jak cos nie dostanie czego chce, ale szybko przechodzi...generalnie wtedy olewam i nie zwracam na to uwagi :sorry2: w sklepie jak czasem odstawi akcje z lezeniem na podlodze to sie zegnam i ide sobie...na szczescie to bardzo sporadyczne przypadki :sorry2:

my dzis w kinie bylismy a potem wyskoczylismy po sklepach pochodzic i tak sie ucieszylam, bo kurtka, ktora juz dawno mi sie podobala byla przeceniona 50% i kupilam, nareszcie, tyle na nia chorowalam :-) i jeszcze w Deichmannie fajne balerinki sobie kupilam i jestem happy :-p

z orsaya, taka intensywnie zielona :-) maz jak kupowalam na wiosne cos na chlodne dni uznal, ze lepszy dla mnie jest plaszcz a ja tak chorowalam na te kurtke ;-) posluchalam go, ale dzisiaj jak zobaczylam, ze jest tyle przeceniona i przymierzylam do spodniczki, ktora tam tez kupilam - bialo-zielona to maz sam uznal, ze fajnie wyglada i mam brac :-D

wróciliśmy dotlenieni:tak: cały dzień na dworze (na polu;-))

Agutek to super zakupy się udały:tak:
Sandi też mi się podoba ostatnia ewentualnie 3 :-)

hej, mam wrażenie że z dnia na dzień już jest lepiej:tak::-) a biodro mnie boli jak długo leżę:baffled: zobaczymy co powie ortopeda.
W domu pobojowisko, M wszystko pownosił i poustawiał a na mnie czeka układanie w szafach i na półkach:szok: duuuużo tego jest!
W piątek zabraliśmy Ignasia do kina na muminki, seans o 9.15, byliśmy sami na sali:-D Ignac był zachwycony:-):-):-) trochę się przestraszył pierwszych dźwięków, ale potem już patrzył jak zaczarowany, z tym że on bardzo lubi muminki. Gdyby nie reklamy, to by całe 70 min wysiedział bez słowa:szok: a tak to moze ostatnie 10 min łaził.
Sandi u nas też jest wymuszanie płaczem WSZYSTKIEGO!!! np młody lubi skakać z ostatniego schodka i jak o tym zapomnimy to jest mega ryk. Kupiliśmy mu samochód z wadera w biedronce wóz strażacki za 29,90 i za każdym razem jak idziemy to znów chce, kladzie się na podłodze i ryczy. Staram się zachować cierpliwość, tłumaczę i czekam aż przejdzie:baffled::-)
Sukienka ostatnia jest ładna, szukaj czegoś podobnego w bardziej przystępnej cenie. A chrzciny będą w Pl czy u was?
Roksi to super jak byliscie cały dzień na polu (dworze);-) my tylko na podwórku przed domem, bo dalej się nie wypuszczam na razie

dzisiaj śniło mi się że chrzciłam drugie dziecko i nie wiedziałam czy to chłopiec czy dziewczynka:-D zaglądam w pampka a tu siusiak:-D czyżby chłop mnie czekał:confused:

reklama
Do góry