reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry:-)

mroźno ale słońce więc jest git:-)

Zosia mega grzeczna:-) dała mi posprzątać, zjadła ładnie zupę:szok:, wzięła kokę i lulu:happy2:
same do wieczora więc dobrze, że taki scenariusz:tak:

fredzikpadłam jak o tym zegarku naturalnym czytałam:-D

Karolku - wyrazy uznania:-)

roksinie oszczędza Cię fasolka;-) za to potem będzie Aniołkiem:happy2:

Jezu, ale mi się chce spać :sorry2: piję kawę, choć rzadko to robię, ale idziemy zaraz do znajomych i inaczej bym zasnęła :-p

Oddałam dzisiaj młodą babci i pojechałam na szoping :-pNic mi się w tych sklepach nie podoba, choć sama do końca chyba nie wiem co bym chciała, ale ostatecznie wróciłam z dwoma bluzeczkami. A na dworze pięknie! Aż w drodze zajechałam do domu odwieźć część zakupów i zmienić kurtkę na lżejszą, a dopiero potem na dalsze łażenie po sklepach i po młodą :happy2:

Agutek, jeśli macie krzesełko baby design to nie powinno być problemu ;-) Szymek ćwiczy tę metodę od dość dawna, ja obstawiałam, ze tacka pęknie i się zwali ale chyba producent przewidział takie użytkowanie bo się trzyma :shocked2:pomimo leżących na niej 13 kg :-D

Tak, dokładnie te mamy :-) Tylko się zastanawiam czy wytrzyma jeszcze do drugiego dziecka kiedyś, bo moje dziecko w ogóle go nie oszczędza :no:

Ja w słoneczną pogodę też lepiej funkcjonuję.

madzikm jak zdrówko Zosi?

soppana wierszyki powiadasz :sorry2: moje dziecko by nie wysłuchało do końca nawet wiersza, a co dopiero recytować :-D za to zna coraz większą ilość bohaterów bajek....telewizyjne dziecko :baffled::-D

Ja dzisiaj ledwie żyję. Postanowiłam posprzątać mieszkanie i trochę mi zeszło.

Teraz moja córka woła mnie ze swojego pokoju: Eła chodź, mamuuuusiu, tatuś nie tylko mamusia.:tak:
Zawsze do zasypiania mnie woła bo wie że jej będę śpiewać albo jeszcze chwile się z nią pobawię :baffled: I tak chodzę kilka razy zanim zaśnie.

dzien dobry

JMM ja nie ogladam, ale slyszalam, ze bardzo fajny jest :tak:

my tradycyjnie o 6 rano pobudka :dry:
na szczescie dzisiaj obiad mam prawie z glowy, bo wczoraj zrobilam juz pulpety, dzis tylko ziemniaki, wiec mam labe hihi ;-)

Tyle miałam wolnego,wiec teraz weekend w pracy:( ja też gotowalam wczoraj zupę i nawet sobie wzięłam do pracy w termosie,zawsze to lepsze od kebaba.
Mi sie wczorajszy haus nie podobał,posyłam spac po pierwszym odcinku:) tzn jak skończyłam prasowac:) tzn

Witam:tak:
a ja nie oglądam Housa jakoś nie mogę się wciągnąć:baffled:

kurcze ale mam syf w mieszkaniu:baffled: a dokładnie w łazience trzeba szorować:baffled::baffled:
moja mniej już kaszle i zastanawiam się czy nie wyjść na spacer:confused: bo w końcu cały tydzień nie była:no:

reklama
Cześć :-)

Ja ostatnio House'a oglądam bardzo pobieżnie - z reguły nie zdążam na początek, bo usypiam Karola a potem coś robię jeszcze.

Wczoraj obmacałam młodemu dziąsła i wygląda na to, że wszystkie trzy brakujące piątki lezą na raz. Pewnie to jest przyczyna braku apetytu, stanów podgorączkowych i biegunek.

Do góry