reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dobry wieczór

ewelinalepiej się czujesz?

milokuja 7 tyg. po cc nie mogłam drgnąć, oderwać nóg od ziemi.

bluei znowu brawa dla Karolka:-)

a Z szpanuje, że zna kolory:-) i gada: "ooo czerwony, ooo zielony itp":-)
co do imion to Gogo i Madzia już od pół roku:tak:

taki zastój teraz w urodzinach Marcowiątek???

chciałam popisać trochę z październikówkami ale tam poronienie za poronieniem:szok::baffled: normalnie nie czytam ich bo aż panikuje:baffled: nie mogę doczekać się wizyty:baffled:

w niedzielę mamy występ w politechniku teraz muszę skonstruować trąbę i uszy słonia:-D ciekawa jestem jak występ pójdzie :-D

Witam sie wieczornie:-)
Roksi kto będzie słoniem :-D:confused:
co do forum to NIE CZYTAJ (ostatnio czytałam do czego jest zdolna nasza podświadomość - aż strach sie bać :szok:;-))
oglądam YOU CAN DANCE kupa śmiechu :-D

też oglądam:tak: górnik wymiatał:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ten z Ukrainy;-) jak dwudziestoletni kochanek Madonny:-D miodzio:wink:
Z Ukrainy nie widziałam, ehh Roksi tak zachwalasz, że zaczynam żałować, że włączyłam na koniec:-D
Za to dziewczyna, która spadła ze sceny była the best, to się nazywa zrobić dobre wrażenie:szok:

reklama
Z Ukrainy nie widziałam, ehh Roksi tak zachwalasz, że zaczynam żałować, że włączyłam na koniec:-D
Za to dziewczyna, która spadła ze sceny była the best, to się nazywa zrobić dobre wrażenie:szok:
Żałuj kochana żałuj:-p:-p:-p:-p:-p:-p
samego upadku laski nie widziałam tylko m mi mówił biedna :baffled: dobrze że nic sobie nie zrobiła:tak:

Do góry