reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Miloku, ale fura wypas:tak::-Ddobrze się prowadzi?

narazie bardzo dobrze ,a le mysle ze dlugo nie pociagnie vbo kola sa plastikowe
zobaczymy
puki co to nie czuje tych 40 kilo przed soba

Witam
JJM dzięki:tak:
coś tu puchy ostatnio:szok:
u nas znów odbyła się nocna wędrówka do łóżka rodziców:baffled: a w ogóle to moja córa wcześnie wstaje 6:30:baffled: mogłaby wrócić do starych nawyków:tak:

oj moj tez
wstawal kolo 9 a teraz chwile po 7
ciezko tak przy 2
gabriel budzi sie o 5 karmienia , przewijamie odbekanie i kolo 6 klade sie spac , a jeszcze jak go kolo zlapia to 7 wojuje . poloze sie i tristan wstaje i tyle spania
a gabriel spi sobie smacznie do 9

tez nie słyszałam o takich majtkach:no:
moja chrzest bojowy mi zrobiła:baffled: zrobiła kupsko i się rozebrała:baffled: więc ściągnęłam wytarłam tyłek i ubrałam pampka:tak: uśpiłam młodą:tak: wchodzę do sypialni a tu pościel wymazana kupskiem:angry::angry::angry: masakra a świeża powleczona dwa dni temu:angry::angry::angry: no nic włączyłam pranie:baffled:
roksi twoja posciel
moj byl lepszy pokoj , zabawki i on sam az po czubek glowy w kupie sie wykompal znowu!!!!!

Tekst mojego syna dzisiaj przy usypianiu popołudniowym: "Śliczna mamusia. Tofasz mamusię" (mówi o sobie w 2 osobie) :rolleyes:
ale slodziak :tak::-):-):-):-)

hej :-)

blue jesteś w stanie pracować w domu przy dziecku?

moja na szczęście nie ściąga sobie pieluchy więc nic nie smaruje kupą :-D

Witam
Moja czasami ściąga sama pampersa ale odpukać na razie bez kupki :baffled::-D
blue rzeczywiście uroczy twój synek :tak: Z moją Madzią nie da się za bardzo pracować w domu, chyba że śpi. Jak się zorientuje że mnie nie ma w dostępnych dla niej miejscach to podchodzi do drzwi pokoju do pracy i wali rączkami i mnie woła żebym wyszła :baffled:

Ktoś z innego forum zamawia takie majty treningowe z Australii, koszt to ok 20 zł z przesyłką z tamtąd plus cło, jednak musi być 30 sztuk, jak narazie jest 20, próbuję się dowiedzieć jak najwięcej i ewentualnie zebrać chętnych na gatki.

Dobry wieczór:-)

bluechwyciło za serducho, nie?:happy:
u nas takie wyznania też przed spaniem i w trakcie zabawy:happy:

rybkaeee bez takich gatek też się nauczą;-)

roksinie da się pospać jak kupa wszędzie:-D

na temat wędrówek nocnych się nie wypowiadam bo to STANDARD:dry:

Hej, ja dziś wolne,ale nie bylo czasu,przyszla kolezanka z rocznym synkiem i w domu jak po przejściu tornada! Nawet jeździli na łapkach do garnków na czworaka,po kaflach :) potem sie wyspal 3 godziny i teraz ani myśli isc spać!

witam po pracy:tak:
śmiej się madzikm pościel już sucha tylko jeszcze prasować trzeba:baffled: szkoda że się obijałam i dwa komplety leżą w brudach:baffled:

reklama
blue, cudne wyznanie :tak:
mój w przypływie miłości się tuli i mówi " moja mamusia" :-)
ale ostatnio częściej "oddaj, moje" :crazy: ale uczę poproszę i jest coś na styl "pose" a potem "uje" = dziękuję:happy:

a mnie połamało dzisiaj, nie wiem w sumie co albo korzonki albo to moja dyskopatia :baffled: a mój synek nie rozumie tego :confused:

Do góry