reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

pytanie:-) mój m ma taką kurtę wiosenną coś ale jans ma takie prążki jak się bliżej przyjrzeć:tak: więc walnęłam kurteczke do prania i niestety porobiły się takie zagnioty czyli tam gdzie zagięcie jakby zrobiła się taka jasniejsza kreska:baffled: czy da się cos z tym zrobić:confused::confused: oczywiście m będzie psioczył na mnie że ciężko mu kupić na siebie ubrania a ja mu popsółam ulubioną kurteczkę:baffled: kurteczka reserved i nie sądziłam że może się tak stac po pierwszym praniu:sorry2: więc chyba zostanie mi tylko uratowac ją farbowaniem:confused:
nio wlasnie , chyba tylko farbowanie uratuje kurteczke
tyle ,ze puzniej na deszcze moze farbowac inne ciuszki :sorry2::szok:

hej:-),

wpadłam na chwilkę, aby życzyc Sandi spokojnej i bezpiecznej podróży, trzymaj się kochana:tak:

przepraszam, jutro doczytam resztę,pa;-)
sandi szerokiej drogi :-)

fredzik roksi wspolczuje :-(

blu fajne na tych zajeciach , a najlepsza czesc to odpoczynek dla mamy :-D:-D:-D:-D

glowa mnei znowu boli
moje dzieci juz spia :szok:
tristan wstal o 7.30 pobawil sie w pokoju , potem zjadl sniadanie , pobiegal chwile na ogrodku i zazyczyl sobei smoka i wozeczek
teraz jeden i drugi spia w wozeczkach

a tak apropos to u mnie w domu wozkownia heheh
3 stoja
ostatnio byl u nas hydraulik i z wilkimi oczami zapytal sie ile ja mam dzieci:confused::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
hehehhe
a u nas jeden podwujny i 2 pojedyncze hehehhe

reklama
hej;-),

Miloku, obiecałaś zdjęcia:evil:

Roksi, nie pomogę, bo nie wiem co z tym można zrobić:confused:

a my w zeszły czwartek pochowalismy babcię, ale tu prędzej natura zrobiła swoje, miała 93 lata i do końca była sprawna,

dzień dobry

hej

w ogóle ten rok beznadziejnie się zaczął....

Dla mnie też ten rok ciężko się zaczął ale powoli wychodzę na prosto.

Roksi ja zniszczyłam sobie ulubioną czarną bluzkę i też chcę ją pofarbować ale nie wiem, czy mam gdzieś zanieść czy samemu można.

Hej!

Bolesny powrót do pracy:baffled: też bez humoru jestem:-(
nawet nie mam ochoty pisać jak na imprezie było, ale nadrobię wkrótce.

Dziewczyny wyrazy współczucia.
U nas też niewesoło, suzkamy hospicjum dla wujka bo jest w strasznym stanie:-(

P1230229m.jpg

kurcze myslalam , ze wiecej zdjec zrobilam , a tu tylko jedno ...
ewelinka zrobie wiecej , ale tak ten nasz wozio wyglada:tak:

Witam :-)
uff ale miałam zaległości :-D
Roksi gratuluję fasolki!!!!!!!!!!:happy:
Miloku kochana wiem że mało masz czasu na czytanie forum;-) pisałam w podziemiach;-) idę za tydzień w piątek pooglądać moje małe cudo;-)
a ja nie moge czytać w podziemiach :-:)no:
i tu mam prośbę do naszych moderatorek :tak:
jeśli uważacie że już mogę mieć dostęp do wątku zamkniętego to bardzo bym prosiła o przywrócenie mi dostępu. obiecuję że już nie zniknę ;-)
Witam:tak:
my dzisiaj jedziemy do babci:tak:
mojej córci kupiłam wczoraj plastikowy kubek do picia:tak: jest zachwycona oczywiście na dzień dobry się oblała ale idzie jej co raz lepiej:tak: bidon poszedł to lamusa:baffled:
Laura już od dawna pije z kubeczka, filżanki, szklanki...:tak:
właśnie siedzi mi na kolanach z kupą w pieluszce :baffled::sorry2:
Miloku fajna bryka :tak::tak:

Witam
JJM dzięki:tak:
coś tu puchy ostatnio:szok:
u nas znów odbyła się nocna wędrówka do łóżka rodziców:baffled: a w ogóle to moja córa wcześnie wstaje 6:30:baffled: mogłaby wrócić do starych nawyków:tak:

reklama
Dzień dobry, a więc wózek sprawuje się rewelacyjnie, mój mąż się w nim zakochał, według niego on płynie a nie jedzie...

Do góry