reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej

my gotujemy dla nas wszystkich to samo na obiad
jakby miała coś innego to by nie zjadła hihi :-D
np. babcia ostatnio dla niej ugotowała warzywka, ziemniaczki, takie wszystko superzdrowe i pikne a sobie zrobiła ziemniaki ze śledziem w śmietanie z cebulą i jak myślicie co moje dziecko jadło :-p

w nocy znowu przyszła do nas
wiecie co robi? przychodzi do sypialni, kładzie mi głowę na brzuch i śpi tak na stojąco i czeka aż jej pozwolę do nas wejść...wystarczy, że zapytam "chcesz się przytulić?" odpowiada tak i już śpi na łóżku....jak mąż chodzi do niej do pokoju ją uspokoić to nie da się, ma być mama i koniec...ech bidne to moje dziecko, nagle taka zmiana...

Witam:tak:
moja córcia jeszcze śpi:szok: oczywiście jak matka ma iść do fryzjera i trzeba młodą zawiść do babci to ta śpi jak zabita:baffled:
Agutku a moja nie chce jeść naszych obiadów:no: musi mieć zupę:tak: gęstą zupke z mięskiem:tak: czasem skubnie jakiegoś kotleta ale to zazwyczaj dwa kęsy:wściekła/y:

Sandi akrobatka mała:-D

Agnes trzymam kciuki żeby się udało:tak:

Ewelina u nas tez chodzą kolędnicy:wściekła/y: wkurzają mnie jak dzwonią a młoda śpi:wściekła/y: mieszkam pod 1 więc często dzwonią ulotki, jakiś macher na klatkę, pan sprzątacz bo drzwi sobie zatrzasnął, poczta......:wściekła/y:

Milkou ty tak nie narzekaj bo 40 tygodnia nie masz jeszcze na suwaczku:-p jak stuknie 40 to będziesz błagać o poród:-D

hej;-)

oglądalismy wczoraj uprowadzoną z Liamem Nisonem, nie będę nic opowiadać, tylko zobaczcie, naprawdę warto:tak:

mój As nie chce się sam bawic, to już katastrofa, nawet sekundy, co robic:confused:

Sandi, ale córcia aparatka, dobrze że nie spadła:tak:

Roksi, ja po prostu rozłączyłam dzwonek do drzwi, a domofon dzwoni troche ciszej;-)

Fredzik, twój tez akrobata:-D

Agutek, widzę ciężko ze snem córci:-(

hej

sandi z kojca moja też wychodzi ale z łóżeczka jeszcze nie. Całe szczęście.

Ja swojej obiadki gotuję oddzielnie ale z naszego obiadu też chętnie coś skubnie. Ostatnio usmażyłam sobie boczek a ta złapała plaster i wszamała aż jej się uszy trzęsły :-D Niestety jej nie wolno.

Agnes powodzenia.

Hej!

Mój znowu chciał wstawać o 3 :szok:. Co mu odbiło? :confused:

Roksi, Karol na odmianę za zupami nie przepada. Najbardziej lubi mięcho, więc kotlet może być :tak:. Ziemniaków nie zje, za to lubi makaron. A z warzyw tylko pomidory jada, marchew przemycam zmieszaną z mięskiem. Ale zdarza się, że mu jakaś zupa zasmakuje :tak:.

hej :-)moja dala dzisiaj pospac mamusi :tak::-)obudzila sie o 9:45:szok::-)

Agutku - u nas jakis czas temu bylo to samo budzila sie miedzy 23 a 1 w nocy i nic jej nie uspokajalo dopiero u nas w lozku bylo ok :tak:a teraz to juz wogole nie chce usypiac w swoim lozeczku tylko odrazu do nas ja klasc trzeba:cool:

Sandi, już tłumaczę:tak: mój zadziera nogę na barierkę i przewija się " na panterkę" i już :-)
dobrej nocki

spryciarze:-D:-D:-D

Witam Kobietki!

znów mnie dziadostwo dopadło i ledwo zipię:no:gardzioł parzy jak pokrzywa:eek:

aguteknasza pannica też do nas w nocy garnie:confused:jak proszę m by ją odniósł to słyszę jego kultowe: "jak za parę lat się wyprowadzi to za tym zatęsknisz, potrzebuje nas, jest malutka itp":dry::confused::dry:

fredzikSzymek alergik to wiadomo, ze osobne jedzonko.

Zosia odgapia od Toli wybryki i nie zje nic innego;-)

ja juz po fryzjerze czuje się dopieszczona:-D
rozebrałam choinkę:tak: wywaliłam przez balkon:tak: i poszłam zaciągnąć do śmietnika i dwóch panów kibicowało mi przy ciągnięciu jej przez cały plac:baffled: powiedziałam im że mogli by pomóc a nie gapią się:-p ale łyso teraz mieszkaniu bez choinki:crazy:

madzikm kobieto nie choruj:no: zdrówka życzę:tak:

reklama
Do góry