reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

od rana wszystko mi leci z rąk - wylałam całe świeżo przygotowane mleko dla młodej, potem rozsypałam patyczki do czyszczenia uszu, bo jakoś tak mi się pudełko wymsknęło...:rolleyes2:

ale kierownicę w aucie trzymałaś mocno, nie wypadła? :-p;-)
też tak czasem mam :confused:

Czytam "Przedostatnie marzenie" i tak mnie wciągnęło, że nawet nie oglądałam YCD. Tzn oglądałam jednym okiem, nie pozwoliłam mężowi przełączyć. M stwierdził, że mały ma to po mnie (niby się bawi, nie ogląda, a spróbuj mu wyłączyć :-p)

dobre, popatrz ile to się zachowań naszych dzieci potrafi wyjaśnić :-D

a mnie też sie nic nie chce, no spać może tylko ale muszę się zebrać bo po południu z Szymkiem pieczemy pierniczki :tak: ciekawe czy mieszkanie poznam po tej akcji :baffled:

miloku, trzymaj nie wypuszczaj Młodego ;-)

reklama
Witam:-)
wczoraj byłam pierwszy raz na tańcu arabskim w grupie zaawansowanej:tak: i nie było tak źle;-) mam kilka ruchów do nadrobienia:tak: później złapałam kilka sztucznych promieni slońca;-)
od 3 dni rano wstaje m do córci:rofl2::rofl2::rofl2: a ja się rozleniwiłam maksymalnie:rofl2::rofl2::rofl2: wstaje o 9:zawstydzona/y:

milkoku śliczne imię wybraliście dla synka:tak: trzymaj się do stycznia:tak: ale w sumie jak urodzisz w grudniu to będziesz miała 1 różnicy między chłopcami:tak: z czasem się wyrówna różnica miesięczna:tak:

madzikm niezła przylepka z Twojej Zosi:tak: moja też lubi się tulić:tak: ale chyba wolałaby wyjście na dwór:-D

Bluebrry moja też lubi mieć włączony tv a robi co innego:baffled: a najlepsze jest to że sama umie włączyć tv z pilota:baffled:

Agutek mocna kawka i przejdzie Ci ;-)

idę oranąć sajgon:tak:

Czytam "Przedostatnie marzenie" i tak mnie wciągnęło, że nawet nie oglądałam YCD. Tzn oglądałam jednym okiem, nie pozwoliłam mężowi przełączyć. M stwierdził, że mały ma to po mnie (niby się bawi, nie ogląda, a spróbuj mu wyłączyć :-p)

ja tez tak wczoraj oglądałam YCD:-D:-D:-D, tyle ze ja czytam Kuźnię na rozdrożu, byłam tak podekscytowana, że nie mogłam potem zasnąć:baffled:, znowu mnie wzięło i dopóki nie skończę, nic innego w domu nie zrobię:rofl2::zawstydzona/y:,
a cały czas poluję na Byłam księżną, nawet zapisałam się do klubu ŚW, ale tam tez nie mają, no nic zamówię na allegro, tyle że to drożej wychodzi z przesyłką:crazy:

a w ogóle to witam się;-)

Agutek, to roztargnienie, to może wina aury, chyba juz o tym gadałyśmy, że pogoda ci dokucza:wściekła/y:,

a jak wyglądacie z głosami, macie szansę na nagrodę:confused:, tak się pilnowałam z głosowaniem, jak dało radę, to nawet dwa razy dziennnie klikałam:tak::tak::tak:

Fredzik, oby chałupa została w całości po pierniczkowaniu z Szymkiem:-D:-D:-D

blueberry, Fredzik :-D :-D :-D

Ewelina
niestety nie załapiemy się, bodajże pierwsze 6 stron dostanie nagrody, a my byliśmy na 10 stronie a teraz spadliśmy dalekooooo....ale dziękuję za głosy :happy:

Witajcie :happy:

Malaga, byle do stycznia;-)
Byle... ;-):-)

jeśli chodzi o zmęczenie to ja ostatnie dwa dni szybko chodziłam spać, a rano i tak się dobudzić nie mogłam :szok: dzisiaj siedzę, bo czekam na YCD, ale obawiam się, że nie wytrzymam do końca, bo już mi się oczy kleją :sorry2:
A ja mam zawsze tyle do zrobienia, że nigdy się nie mogę przed 24 wyrobić :-p A pobudka o 4.30 :sorry:

Blueberry, ja lubię czytać ksiązki polecane, np. Kuzię reklamowała tu Malaga:-D
Oj, na pewno nie ja ;-):-D Ja bardzo rzadko czytam, uwsteczniłam się :sorry:

reklama
malaga ja olewam, zrobię później :-p
ostatnio kładłam się przed 21 spać :-D
robota nie zając - nie ucieknie ;-)
Ja mam robotę "do pracy" ;-) Niestety nie wszystko da się odłożyć.. A papierkowej roboty teraz miałam strasznie dużo...

Też mi się zdawało, że ty :-D.
Skoro nie ty, to może Debiutantka ;-)
Tak myślę :-D

Piotruś dziś postanowił, że nie będzie spał :sorry2: Wróciłam z pracy, wzięłam go na spacerek i po powrocie miało być lulu.. A Piotruś mamusi zrobił kuku :-p No nic, może za to wieczorem pójdzie wcześniej spać ;-)

Teraz młody rysuje :-D Na razie po kartkach :-p

Ostatnia edycja:
Do góry