reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi ja mam w planach udać się do tesco jak mąż wróci z meczu...młodej rozwalił się zamek w kurtce, więc jadę kupić nową...nie opłaca mi się inwestować w naprawy tej starej jak w tesco nowa kurtka kosztuje 49zł, a niektóre są przecenione na 17.50 :-D tylko nie było ostatnio takich dużych...

poza tym są przecenione zabawki, więc może coś wybiorę...ponoć ludzie już wykupują wszystko :dry:

reklama
Tylko nie wiem czy taka kara jest karą :-D

też nie jestem pewna :-D

a w ogóle to ostatnio dużo płacze, krzyczy, ryczy, czasami tracę cierpliwość i troche mnie to martwi, bo dosyc szybko mi to idzie:zawstydzona/y:

przeczytaj sobie credo Klubu Wyrodnych Matek, mi to poprawia samopoczucie
Klub Matek Wyrodnych - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

też mi nerwy puszczają i krzyczę, myślę sobie wtedy że jestem zła matka, że powinnam spokojnie wytłumaczyć, że ciocie w żłobku na pewno nie krzyczą tylko ja jestem beznadziejna

oooo ale cisza:szok:
ja mykam do Katowic od 21 jest noc wyprzedażowa:tak: może coś przywlekę;-)
młoda zostaje z babcią:tak:

roksi ja mam w planach udać się do tesco jak mąż wróci z meczu...młodej rozwalił się zamek w kurtce, więc jadę kupić nową...nie opłaca mi się inwestować w naprawy tej starej jak w tesco nowa kurtka kosztuje 49zł, a niektóre są przecenione na 17.50 :-D tylko nie było ostatnio takich dużych...

poza tym są przecenione zabawki, więc może coś wybiorę...ponoć ludzie już wykupują wszystko :dry:

macie zdrowie dziewczyny! jedyne o czym marzę wieczorową porą to iść spać, już na myśl o bieganiu po sklepach czuję się wyraźnie bardziej zmęczona

pooka, ja ze sklepami mam tak samo, jak pomyślę, że mam iść do centrum handlowego albo marketu to od razu czuję się padnięta

Fredzik, ja po pół godzinie zaczynam powłóczyć nogami, ziewać, patrzę maślanymi oczami na otoczenie, schodzę na jakieś boczne alejki niechcący szukając czegoś niewiadomoczego, m mnie musi do porządku przywoływać
CHYBA ŻE jestem przy stoisku z ciuchami dla dzieci to się na kilka chwil ożywiam a następnie (gdy się od niego oddalam) wracam do poprzedniego stanu :happy:

Hej :-)

pooka - dobranoc ;-)

Agutek ,Roksi - udanych zakupow :tak:

co do tych kar dla naszych dzieciatek to tez jestem zdania jak Agutek ,ze kategoryczne "nie" wystarczy :tak:i odstawianie :happy2:

nareszcie dzisiaj wolne :-) bo zmczona jestem strrrrasznie :sorry2:

a i chcialam Wam powedziec tak pocichutku ,ze moja Niunia śpi w lozeczku bez barierek :tak::-) od jakis 4nocek :tak:problemu z zasypianiem narazie nie ma (odpukac) :-)moja mala kochana Ksiezniczka :-) jestem z niej dumna :tak::-)

i nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek z moim pojsciem do pracy ,ale ostatnio jakas strasznie rozdrazniona jest :-(o wszystko placze ,wrzeszczy ,piszczy wije sie itp.:-(powoli rady nie moge dac i tez mi nerwy puszczaja :-(dzis na spacerek ubieralam ja chyba z pol godz :sorry2:bo nie chciala sie ubrac ,a wyjsc z domu chciala :sorry2:i skonczylo sie oczywiscie wielka awantura i krokodylimi lzami :-(

reklama
Do góry