reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moja córcia poszła już na drzemkę:szok: zazwyczaj chodzi tak o 11:30 a dziś zaciągnęła mnie do łóżka przytuliła lalę i w 2 minutki zasnęła:szok:

może pogoda na nią zadziałała? ;-)
moja wczoraj miała śpiocha po 17 nie wiedzieć czemu :-D

sama jestem ciekawa o której dzisiaj pójdzie babci spać, dowiem się po południu :-p

siedzę i myślę nad prezentami i nic wymyśleć nie mogę...
ani żadne zabawki mi nie podchodzą (wiem wiem nie mi mają tylko młodej ale i tego nie wiem co jej się spodoba), a tu jeszcze mężowi coś wykombinować i dla rodziców i brata coś symbolicznego... mam mętlik w głowie :dry:

Dzień dobry!

agutekno jest to zgryz:confused:ja już nie mam nerwów na wymyślanie prezentów dla Zosi:no:w sumie jakieś 4 paczki bo dwa Mikołaje poza domem się szykują, zle prezenty robią rodzice:sorry2:
Najlepiej przejdź się po salonach, jest dużo przykładowych ułożeń:tak:

przerażający ten link:szok:

Wiecie, że wczoraj 0 21 wzięłam się za pieczenie placka:zawstydzona/y:dojrzewa mi teraz wspaniały piernik:tak:

hejo;-)

zdjęcia przerażające:no:, kobieta nienormalna:angry: i tyle:crazy:

a teraz coś miłego:tak:
mój maluch został wczoraj znalazł komórkę, leżała w trawie na placu zabaw, a że uwielbia telefony, więc był cały dumny i szczęsliwy:-D, zadzwoniłam pod nr "dom" i umówiłam się na odbiór komórki, na szczęście była to moja ulica:tak:, a i wspomniałam, że synus ją znalazł:tak:, więc przyszedł Pan i przyniósł biszkopty, myślałam że będzie ryk przy oddawaniu kmórki, ale pan ładnie się go zapyta,ł czy odda mu ją za ciasteczka i mój grzeczny maluch się zgodził:-D:szok::-D, potem całą drogę powrotną jadł te biszkopty z takim apetytem, jakby to był pierwszy raz;-):-)

reklama
hejo;-)

zdjęcia przerażające:no:, kobieta nienormalna:angry: i tyle:crazy:

a teraz coś miłego:tak:
mój maluch został wczoraj znalazł komórkę, leżała w trawie na placu zabaw, a że uwielbia telefony, więc był cały dumny i szczęsliwy:-D, zadzwoniłam pod nr "dom" i umówiłam się na odbiór komórki, na szczęście była to moja ulica:tak:, a i wspomniałam, że synus ją znalazł:tak:, więc przyszedł Pan i przyniósł biszkopty, myślałam że będzie ryk przy oddawaniu kmórki, ale pan ładnie się go zapyta,ł czy odda mu ją za ciasteczka i mój grzeczny maluch się zgodził:-D:szok::-D, potem całą drogę powrotną jadł te biszkopty z takim apetytem, jakby to był pierwszy raz;-):-)

fajowa historia:-)
ja kiedyś znalazłam komórę w inter city, zadzwoniłam pod Ojciec (gość się załamał, ze syn go tak zapisał:-D), jechał po nią jakieś 100km, dostałam wór słodyczy, takich wypaśnych:-)

Do góry