reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej

madzikm mój pasek nie ma specjalnej klamerki i jak mocno się ścisnę to też lekko odstaje, a jak zapnę się tak, że jest pasek lekko luźny, to wtedy wygląda całkiem ok.

Fredzik współczuję przebojów zębowych. Ja się jakoś nie mogę zabrać by sprawdzić te swoje ósemki :rolleyes2:

reklama
Hello :)

ja wczoraj padłam o 9-tej, Mik był zaśnięty w drodze ze żłobka, więc wiadomo ze pobudka w środku nocy potem, wstał koło 4.30 to do przeżycia

Agutek, no ciesze się cieszę ze mu dobrze w żlobku :-)

widzę że imprezka za imprezka :)))
ja w sumie też chyba po naradzie kierowników w czwartek pójdą się z nimi integrować i co ja mam na siebie włożyć :szok:

Fredzik, współczuję, dentystów nie lubię

wczoraj Mik dostał karę w żłobku, miał siedzieć w kącie i siedział :) i przestał włazic na stołek i gmerać nianiom w kompie
dzisiaj rano też zastosowałam karę za ściąganie obrusa i siedział ale krótko, potem spytałam czy bedzie grzeczny, powiedział ze tak i przeprosił mamusie i utulił, szok :szok:
potem tato zachecony też go ukarał za gmeranie w tunerze, ale przegiął, bo nie można tak karać co chwilę za wszystko, m miał skruszona minę szybko Mika czymś zagadałam i może zapomni
musimy teraz ustalić strategię wysyłania do kąta :-D

Pooka masz rację z tym kątem-nie mozna przeginac, Ignaś wszelkie próby stawiania do kąta traktuje jak świetna zabawę w 'i tak ci ucieknę' :) no ale sa inne sposoby. Dziś pani w żłobku nazwała młodego weteranem,bo jako jedyny jeszcze od wrzesnia nie chorował!
Po tych waszych rozmowach o dentystach przypomniało mi sie ze wczoraj miałam isc bo minęły 2tyg a ja zapomniałam:( teraz to w pt dopiero

Witam już po chorobie :-)

Spróbuje pokrótce wtrącić kilka słów, oczywiście związane z tym, o czym pisałyście jak mnie nie było.

Pixella gratuluję :-)

Moja córeczka ma rozmiar nóżki niecałe 23, oczywiście butki musi mieć większe, mamy też 23, może obchodzimy, na spacery i tak za często wychodzić nie będziemy, chyba , że będzie piękna zima.

Mała też tuli się do mnie i całuje, uwielbiam to :-)

Malaga, prawko zdane, to gratulacje :-)
Miałaś urodziny ? To STO LAT !!! spóźnione.

Ewelina, widzę, że nasze dzieci wirusowały w tym samym czasie.
Różne miejsca na ziemi a te same wirusy...

Soppana też muszę wziąć moją kiedyś na harce w kałużach :-D

Agutek, twojej córci nie potrzeba już zajęć kreatywności :-D
Zagłosowane :-)
Gratulację za siedzenie w wannie.

Witaj Oliwka :-)
Hmm...miałaś nie za ciekawie, za to teraz masz dwoje ślicznych malców przy sobie.Są kochani.
Moja mała śpi różnie, przeważnie od 1 do 2 godzin.

Roksi i co z tą Martencją ??
To córcia samodzielna dziewczynka, gratulację dla niej :-D
Moja też wspina się na krzesełko, przez to zaczęłam ją przyzwyczajać do taboretów, i co ? Mała wspina się po taboretach, a jak zwinnie :-D

U nas jest prywatne przedszkole sióstr zakonnych , ale też nie ma żadnych modłów, ale...dzieci uczą się piosenek religijnych i paciorka.

Agatulka to Sto lat za te 26 :-)

Bluebery ja tez musiałam zmienić gg
U nas przedszokle prywatne u sióstr to koszt 200 zł z wyżywieniem. 500 zł, no toż szok :-/

Madzik...uff..na szczęście zajście z autem dobrze się skończyło.

Kasia wszyscy mi zazdrościli, że moja mała pije mleko, i co, zaczarowali, od kilku dni mleczko bee...a też chciałabym , żeby jeszcze piła.

Fredzik współczuję problemów zębowych.

Ufff...sumiennie przeczytałam wszystko ,
mam nadzieję , że docenicie moje starania :-p

Ostatnia edycja:
Aiwyls ale długaśnego posta strzeliłaś:szok::szok::szok:
z Martencją to nic nie wiadomo bo przestała pisać na bb:baffled:
u nas w przedszkolu nie ma piosenek religijnych:no: wszystko jest tak jak w zwykłym przedszkolu tylko prowadzą siostry zakonne:tak:

wczoraj młodej pocięłam grzywę i koniuszki włosów:tak: ma teraz takie gęste:tak: nie cierpiałam tych blond piórek cienkich na końcach:no:

Roksi :-)
Ja też myślałam o podcięciu małej, ale boję się, że przestaną jej się kręcić, ja loczki uwielbiam.
moja też ma zawijasy z tyłu ale jakoś obcięcie nie wpłynęło na skręt włosa:no: ja osobiście wolę obciąć młodej włoski krótko by odrastały mocniejsze niż by miała długie pierze:baffled:

reklama
Hej :-)

mysmy dzisiaj wstaly o 9tej :szok::-) ja jeszcze wloskow Niunce nie obcinalam :no: chcialam ,ale m nie :dry: wiec bedzie miala takie jak ma ,a moze to i dobrze bo ona wogole ma cieniutkie :-(

Do góry