reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
i co z ta sukienka Roksi? :-p czekam i czekam i zagladam i zagladam i doczekac sie nie moge :rofl2:

ide na imprezke potrojnie urodzinowa mianowicie (moja i jeszcze dwoch kumpli:tak:) wymyslilam ze ubiore spodenki na kant rajstopki i jakas kuszaca bluzeczke :-ptylko nie wiem czy taki stroj sie nadaje? help !!!

Hej!

zdrówka dla chorowitków, dużych i małych:-)
my po lekarzu, przeziębienie, nowy syrop - aureius czy cóś takiego.

sandibrzmi ciekawie! kanteczka jest uniwersalna:tak:a tak apropo to wyprałam takie spodnie i chyba zawiozę by mi mama wyprasowała:zawstydzona/y:ja na bank zrobię ze 3 kantki i po ptokach:zawstydzona/y:

w temacie mody....takie paski co można nosić na swetrach, tunikach, to są jakieś specjalne? czy takie jak do spodni?
ja mam jeden, ale nie ma dodatkowych klamerczy jak to zwał i tak głupio odstaje:baffled:

też czekam na kieckę roksi:tak:

Zosia już śpi:-)

madzik - tylko te kanty ktore mam na mysli to nie dlugie :no: tylko takie krotkie ;-)stad wlasnie nie wiem czy stroj sie nadaje :sorry2:ja na bluzke czy sweterek ubralabym pasek raczej szerszy od tych zwyklych "spodniowych" ;-)

madzik - tylko te kanty ktore mam na mysli to nie dlugie :no: tylko takie krotkie ;-)stad wlasnie nie wiem czy stroj sie nadaje :sorry2:ja na bluzke czy sweterek ubralabym pasek raczej szerszy od tych zwyklych "spodniowych" ;-)

no to krótkie jeszcze ciekawsze! wiem wiem, że szerszy, chodzi mi o to, czy powinien mieć te dodatkowe klamerki?
agutek chyba miała taki na spotkaniu z fredzikiem to może mi powie;-)

Roksi - jaka kiecke kupilas? pokaz nam jak mozesz :happy: ja ide w piatek z m na imprezke i tez chce cos kupic ,ale wogole nie mam jeszcze zadnej opcji co to ma byc :sorry2:

i co z ta sukienka Roksi? :-p czekam i czekam i zagladam i zagladam i doczekac sie nie moge :rofl2:

ide na imprezke potrojnie urodzinowa mianowicie (moja i jeszcze dwoch kumpli:tak:) wymyslilam ze ubiore spodenki na kant rajstopki i jakas kuszaca bluzeczke :-ptylko nie wiem czy taki stroj sie nadaje? help !!!

też czekam na kieckę roksi:tak:

Niecierpliwe baby!!!:-p przecież w pracy byłam:-)
podziemia:-p

byłam u dentysty :angry::-:)crazy:, to chyba najdroższy lekarz jakiego znam :no:
czeka mnie jeszcze 5 wizyt i wyrwanie czterech ósemek, normalnie zabiję sie własną pięścią chyba!!!

reklama
Do góry