reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

pooka no małej tak jak zniknął katar w sobotę tak nie wrócił już...mam nadzieję, że nie złapie jej ten badziew co nas :dry:
A Mikusiowi widać bardzo dobrze w żłobku, z czego powinnaś bardzo się cieszyć :-)

reklama
Witajcie o właśnie kolejny tydzień leciiii
rano szybko by znowu sprawdzić czy zdążymy na 7 nie udało sie hehehheh więc jutro wstaje o 5 30 by sie wyrobic wrrrrrrrrrr
no ale trudno mam na 7 do pracy byc więc niestety ale jeden plus małoo dzieci jest z rana więc bardziej rozpieszczone są :p

u nas mały pije mleko w kako ale sporadycznie nie wciskam mu mleka bo nie za bardzo chce budyń czasem i sporo jogurtów i sera białego i żłołtego

roksi pozazdrościc wypadu :)))

Czesc Dziewczynki!!!! Witam sie po bardzo dlugiej nieobecnosci, ale mam nadzieje ze ktos mnie tu jeszcze pamieta;-);-)

pewnie, że pamietamy:tak:, witaj Kasiu i nie gub nam sie więcej:-D

cześć wszystkim;-)

u nas 1 list był piekny, słoneczny do momentu, aż mały poparzył sobie paluszek:-(, wróciliśmy więc do domu i robiłam zimne opatrunki:-(, płacz był ogromny:zawstydzona/y::-(
wczoraj było juz zimno, mgliście i nieprzyjemnie:no:

a dzis poszlismy do gabinetu zabiegowego przebic pęcherz na paluszku:-( i mały chodzi jak ET z palcem (owiniętym białym plastrem) wskazując do góry:-D

jak zwykle w poniedziałek nie mam weny twórczej, w ogóle żadnej:baffled::zawstydzona/y:, więc nic nie robię, byle do jutra:sorry2:

Agutek, juz koniec głosowania?

Helou, właśnie jade po małego chociaż powinnam napisać pełzne,bo jest mega korek!
Nie wiem co sie z moim dzieckiem stalo,ze od kilku nocy spi bardzo niespokojnie,rzuca sie,płacze tzn tak kwęka, woła baje,traktor,pociąg. Jak sie obudzi to juz nie płacze ale potem nie chce spac,dziś znów bawił sie o 4 rano! Juz kiedyś tak bylo no ale nie 3 noce pod rząd. Nie wiem o co chodzi?Ale śpiąca jestem!

Agutku

Piotrus bardzo dziękuje w imieniu paluszka:tak:

a mnie się chyba coś zblokowało, bo nie otwiera mi sie zdjęcie Toli, tylko jest pusta strona, spróbuję potem:baffled:, może sie odblokuje;-)

Ewelina, buziak w Piotrusiowy paluszek

a ja idę do dentysty dzisiaj wieczorem :baffled:

u mnie z Tolą ok :-D, zagłosowana z rańca

Hej :-)

Roksi - jaka kiecke kupilas? pokaz nam jak mozesz :happy: ja ide w piatek z m na imprezke i tez chce cos kupic ,ale wogole nie mam jeszcze zadnej opcji co to ma byc :sorry2:

Kasia - witaj zgubo nasza :-)

reklama
u mnie też działa :tak:

jeju ale mam zawalony nos, przynajmniej gardło troszkę mniej boli :eek:
idę młodej zrobić kolację, bo już woła, że chce jeść :-)

Do góry