reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi dobrze ze to sudokrem a nie jak tristan wysmarowal wszystko pewnego pieknego dnia kupa:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

chodzil juz w samych galotkach i z reguly wolal ale tym razem bym tak zajety ze nawet nei zajeknal
ta kupa wypadla mu jakims sposobem z majtochow i spodenek a on roztarl ja na podlodze zabawkach luzeczku biurku i na szafie
dobrze ze jeszcze do szafy nei wsadzil lapek
nio i oczywiscie on bym caly w neij
wlosy buzia
matko jak sobei przypomne:szok::szok::szok::szok::szok:
wyobraz sobie ile ja mialam sprzatania i jakiego smierdzacego:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok:

debiutantko zamieszcze cos zmaieszcze jak jeszcze kiedys bede miala dostep do zamknietego

agutek ale masz pobudke o 4 rano
ze ci sie kobito chce jeszcze na nocnik mala sadzac
podziwiam :tak: ja jestem jakos malo konsekwentna w kibelkowych sprawac
jednego dnai wysadze drugiego wcale :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
i tak mi sie maly znowu cofa do pieluszek
bo mamie z brzuchem nei chce sie stawac rano i siedziec z nim na kibelku
a tak to mlody wstanei , bawis ie w pokoju i tak kolo 9 przychodzi i wola mamusiu sniadanko i herbatke prosze:-Dwtedy sie ubieramy i idziemy na snaidanko :-)

teraz mlody bawi sie lklockami a ja nadrabiam zaleglosci na bb
ale chyba zaraz zejdziemy na snaidanko bo drugie sie domaga:-D

reklama
Dzień dobry :-).

Moje dziecko dzisiaj rano ściągnęło z szafki kubek z sokiem, który wcześniej pracowicie wycisnęłam z 2 pomarańczy, wylało go na podłogę i na siebie, a potem się wściekło jak mu nie pozwoliłam w tą kałużę wjechać autem :baffled:.

A poza tym dowiedziałam się, że po firmie krążą jakieś plotki, że niby planuję zmienić pracę. Ciekawe kiedy dotrą do szefa :-D.

Miloku, to fajnie masz, że Tristan się tak sam bawi rano :tak:.

Witajcie
jeny co ja tu czytam niektóre juz grzecznie się nocnikuja mój uparty jakiś i olewa nocnik ale nie moczem:p

jej to widok po tym sudokremie musiał byc ciekawy
ja tez wysoko trzymam ale nie raz sie trafiło ze po kremowaniu został na dole i mały juz paluszki pchałl bo fajny kolor i papka jakas więc można coś fajnego zrobic ehheh

Maks dzis 3 dzień po przerwie w żłobku nawet udaje się jakoś śpi tam grzecznie je ładnie bawi się i jest grzeczny więc uffff
Zuzaka tez przedszkole już odwiedza po ospie ale najlepsze że jej kapce przedszkolne zaginęły nie było jej 2 tyg i kapci brak ażesz ty co to za czasy by kapcie kradliii

pozdrawiam mamuśki musze sie bardziej tez tu wdrożyć

reklama
hmm czas zabrac się za obiadek dzis sphagety więc szybko będzie
ostatnio czytałam ze któraś z was niechciała dawać tego sphagety ze szpinakeim bo tam czosnek mój wcina wszysko z czosnkiemnei wyczuwa nie przeszkadza mu a w dodatku czosnek to naturalny antybiotyk wiec trza jeśc bo pomaga:p

Do góry