reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: nie mogę z tą moją córką:angry::angry::angry::angry:
położyłam ją spać tak jak zawsze:tak: cisza jak makiem zasiał więc pomyślałam że spi:tak: po 10 minutach widzę na szybkie od pokoju białe plamy i małe rączki:szok: zerwałam się na równe nogi i pomyślałam sudocrem:baffled: cała pościel w łóżku, prześcieradło, panele, 3 pluszaki, nocnik, drzwi wysmarowane oczywiście Natalka też:angry: normalnie płakać mi się chciało jak to zobaczyłam:-(

To ja sie Dziewczynki żegnam, ide sie myc bo wczoraj sie M obudził przed północą i musialam go smyrac bo nie chcial zasnąć a jak w koncu poszlam sie myc bo myslalam, ze śpi to był ryk przez caly czas mojego pobytu w łazience ... Coraz większy mamisynek........... Masakra!

Dobranoc :)!!

PS. Roksi schowaj ten sudocrem, pamiętaj !! ;P

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: nie mogę z tą moją córką:angry::angry::angry::angry:
położyłam ją spać tak jak zawsze:tak: cisza jak makiem zasiał więc pomyślałam że spi:tak: po 10 minutach widzę na szybkie od pokoju białe plamy i małe rączki:szok: zerwałam się na równe nogi i pomyślałam sudocrem:baffled: cała pościel w łóżku, prześcieradło, panele, 3 pluszaki, nocnik, drzwi wysmarowane oczywiście Natalka też:angry: normalnie płakać mi się chciało jak to zobaczyłam:-(

roksi, u ans sudocrem musi stać poza zasięgiem macek Szymka bo inaczej byłoby to samo :crazy:

Hejo ponownie :-) jestem :rofl2: wkoncu! skonczylo sie o 23 :szok: ale ogolnie nie najgorzej (narazie) :-pzobaczymy jak t bedzie jak zaczne prace :sorry2:

Roksi :-D:-D:-D no nie moge :-D:-D:-D

reklama
stuk puk :-p
u nas pobudka tradycyjnie po 4 rano na nocnik, potem bidon mleka i pójście do rodziców spać :baffled: obyło się dzisiaj bez histerii bo od razu zareagowałam i jak chciała siusiu to nie kombinowałam, że może lepiej iść spać tylko od razu ją wysadziłam a w międzyczasie pobiegłam zrobić mleko...ale to i tak nie zmienia faktu, że mi się to nie podoba...tym bardziej, że to ja w tych godzinach mam dyżur nocny i muszę codziennie wstawać :-D

roksi ty schowaj ten sudocrem :-D
u nas wszystkie kremy są na wysokiej półce położone więc mała jeszcze do nich nie dosięga :-D

a tak w ogóle to wczoraj zobaczyliśmy jakie córa ma długie włosy
w wannie siedziałam z nią i polewałam jej głowę wodą z kubków
włosy się rozprostowały i patrzymy a one prawie do łopatek!
jak się w dzień skręcą to króciutkie wyglądają, a są całkiem już długaśne :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry