reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej z wieczora :-)

miloku mam nadzieję, że wróciłaś do nas na dobre :happy2:

słuchajcie Gwiazdełka dzisiaj chyba pierwszy raz od pół roku usiadła w wannie :-)
pewnego dnia coś jej się ubzdurało i absolutnie nie chciała usiąść, całe kąpiele tylko stała lub kucała i od kilku dni ciągle woła mnie, że mam z nią się kąpać, dzisiaj tak samo
no więc władowałam się do wanny a ona nagle jakoś się zapomniała i usiadła
potem znowu, i znowu :szok:
potem położyła się na mnie i zanurzyła się prawie cała w wodzie, tylko głowa jej została i udawała, że pływa...strasznie się cieszę :-) bo nie wiem czemu wcześniej miała jakiś uraz czy co...dzisiaj w wodzie szalała na całego i nie chciała z wanny wysiąść :happy2:

a teraz znowu marnie zjadła kolację :baffled:
na hasło, że trzeba iść spać wstała i poszła do naszej sypialni :angry:
nie mam siły dzisiaj z nią walczyć :sorry2:

hej :)

AGATULKA, wszystkiego naj naj naj

Roki, niezła jazda, ja dzisiaj miałam Mika całego w płynie do mycia okien, no ale nie jest to tak widowiskowe jak sudocrem :-D:-D:-D

Agutek, wie dziecko co dobre :-D (sypialnie miałam na myśli)

A moje dziecko dzisiaj na kolację zeżarło:

1. danonka
2. całą dużą kromkę chleba z serem
3. ćwiartkę jabłka
4. z naszej kolacji zwinął kromkę i też podziubał
5. po tym wszystkim zażyczył sobie żeby mu dać deserek i zjadł prawie cały

blue, moje dziecko też czasami zjada "konia z kopytami" i zjadłby jeszcze :szok:
a chude to że szok, nie wiem gdzie on to mieści, chyba w czasie biegania gubi :-p

Agutek, zagłosowałam :tak:

Hej, dziś w pracy nadrabiałam zaleglosci w czytaniu,jak wrocilam wywiesiłam pranie,wstawiłam pranie,zmieniłam pościel i teraz leze w takiej świeżej:)
Rano w deszczu szliśmy do żłobka i to jest dla mnie najgorsze: wózek+parasol:mad: dobranoc i miłego dnia jutrzejszego:)

reklama
hej

tradycyjnie koło 4 pobudka na nocnik, mleko i spanie u nas w sypialni ... no comments :baffled: jestem ostatnio zmęczona i nie mam siły na walkę, a powinnam...może niedługo nabiorę sił :dry: babci nie chce spać w dzień w łóżeczku turystycznym, a na tapczanie i owszem i babcia od dzisiaj chce ją kłaść na tapczanie, zobaczymy jak to będzie...

Agutek, zagłosowałam :tak:

dziękujemy :-)

A moje dziecko dzisiaj na kolację zeżarło:

1. danonka
2. całą dużą kromkę chleba z serem
3. ćwiartkę jabłka
4. z naszej kolacji zwinął kromkę i też podziubał
5. po tym wszystkim zażyczył sobie żeby mu dać deserek i zjadł prawie cały

bardzo ładnie :-)
moja ostatnio nic na kolacje nie chce jeść :baffled:

Do góry