reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie :-)

dziewczyny a zobaczcie czy tu uda wam się zagłosować...oczywiście jeśli maci ochotę ;-)
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
Zagłosowałam :-) Ale tam trzeba też gwiazdki zaznaczyć, żeby średnia ocen była wyższa ;-) Pamiętajcie o tym ;-):-D Ja dałam 5 gwiazdek ;-):-D

nie zapomnijcie o mnie przypadkiem...
i niech się ktos pozali nade mną :-(
Żalę się, pooka :tak: I życzę luziku w pracy ;-)

Hejo ,jestem i ja :-) zestresowana bo za godzinke wychodze na to szkolenie :szok::tak:
Napisz po jak było :-)

reklama
dziękować dziękować i prosić pamiętać o nas ;-)

Sandi trzymam za ciebie kciuki dzisiaj, będzie dobrze zobaczysz i wyrwiesz się troszkę z domku.

hej
Ja właśnie skończyłam tydzień ciężkich przygotowań do występu publicznego. Emocje opadły i dopiero teraz czuję się strasznie zmęczona. Przyszłam do domu a moja córa nie chce ani jeść ani spać. Trzy posiłki wymyśliłam ale pogardziła więc spasowałam. :-(

my jesteśmy zapisane do "kościłowego":-D od 5 miesiąca życia córci:tak: i chyba już nie będziemy startować do publicznego:no: w sumie opłaty te same a mam je 5 minut od domu:tak:

U nas też jest przedszkole prowadzone przez siostry ale z tego co słyszałam ma bardzo dobrą opinię więc jak nigdzie nie bedzie miejsc to i tam zapiszę.

Agutek głos oddany.

Jej, nawet mnie nie stresujcie tematem przedszkoli:(

A zęba podobno trzeba wyrwać, cudownie. Jak sobie przypomnę ostatnie wyrywanie ósemki to słabo mi się robi..... brrrr

Jej, nawet mnie nie stresujcie tematem przedszkoli:(

A zęba podobno trzeba wyrwać, cudownie. Jak sobie przypomnę ostatnie wyrywanie ósemki to słabo mi się robi..... brrrr

Ja jakiś czas temu też wyrywałam ósemkę i później cierpiałam strasznie. Przez tydzień brałam ketonal bo tylko on mi pomagał.

mnie też czeka wyrywanie ósemki ale jakoś nie mogę się za to zabrać
nie mam miejsca na nie
dodatkowo jedna rośnie mi w dziąśle w poprzek :eek:
muszę iść znowu na prześwietlenie, bo ostatnie robiłam kilka lat temu i pewnie coś się zmieniło od tego czasu...

witam dziewczyny :)
tutaj kobita marnotrawna sie zglasza:-D:-D:-D
wiecie jak tro ze mna wiecznie malo czasu
ale juz mi coraz mniej chce sie ''latac'' wiec coraz czesciej siedze przy kompie

a wiec tak co u Trsiatana to tak gada jak nakrecony i chwilami zamecza mnei pytaniami "a cio to ?" i dlacziego?
wszystko go interesuje wszedzie wlazi , rozbija sie na rowerku i hulajnodze
zalatwia sie na kibelek ,ale o nocniku nei hcce slyszec , wiec jak gdzies nei ma mniejszej deski to nici - wali w pieluche hehehhe
bunt 2 latka trwa u nas juz od jakiegos czasu
karny kacik spelnia swoje zadanie ( jak tylko mamie starcza cierpliwosci;-):-()
nio i co jeszcze ... ? nie wiem pytajcie :blink:

a cio do brzucholka ni to juz duzy ...
heheh kopie si ejak szalony
i miala byc dziewczynka ( 2 razy ) a za 3 razem urosly jej jajcunki:-D:-D:-D
imienia jeszcze nei mamy
brzuch pobolewa nio bo niestety trzeba czasami tristanka ponosic gdzies podniesc i duzo z nim chodzic albo za nim biegac ( szczegulnie jak mi na rowerze ucieka:-D)

widze , ze u Was dziewczyny zeby do wyrwania
oj ja tam nie ruszam puki mnie nei bola uuuuu na sama mysl ciarki mnei przechodza:baffled::baffled::baffled::baffled:

witam nowe -stare dziewczyny :-D
milo mi Was poznac
Milena jestem:-):-):-):-):-)

Hej

Roksi muszę się zaktywizować żeby reprymendy znów nie dostać :-):-). Ostatnio jakoś nie mam czasu i siły.

Agutek - załatwione :tak:.

Kaskada, bidulko ... ja jeszcze nie miałam okazji mieć wyrywanych zębów ale aż się boję myśleć jakby to mogło wyglądać. A ósemek to nawet nie mam... (a to ponoć zęby mądrości więc same widzicie ...:-D).

Pooka, biedna sie musisz użerać.....ale wszystko co złe kiedys sie konczy (no moze poza złą sytuacja na giełdzie, która się nie chce skończyć :angry::baffled:)

Miloku moze bys pokazała jak Tristan wyrósł??

reklama
nie wiem jak w przedszkolu, ale w szkole modlą się na bank, podejrzewam więc, że tak samo jest w przedszkolu - mam info od kolegi z pracy, którego syn chodzi do prywatnej szkoły podstawowej salezjańskiej...no i mówi, że na każde zebranie dyplomatycznie spóźnia się 10 minut by ominąć modlitwę :-D
o #$%^& ale jaja:-D modlitwa przed zebraniem:-D
chyba nasze przedszkole jest z tych normalnych:tak:

Hejo ,jestem i ja :-) zestresowana bo za godzinke wychodze na to szkolenie :szok::tak:
trzymam kciuki:-)

Roksi muszę się zaktywizować żeby reprymendy znów nie dostać :-):-). Ostatnio jakoś nie mam czasu i siły.
:-D:-D:-D

Miloku nie dobra kobieta:angry: zapominasz o marcówkach:-(

Do góry