reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u mnie też cyrk:wściekła/y: mała karmiona była o 8 obudziła się po 10 znów do cyca a teraz śpi na czuja ciągle podnosi powieki i zerka:-( kurcze a kilka dni temu tak fajnie spała a teraz ciagle się budzi ja dopiero przed chwilą wyskoczyłam z koszuli bo nie miałam wcześniej czasu żeby się przebrać:no:

reklama
Bardzo lubi jak kładę go na brzuszku na kolanach :-) zwisa sobie fajnie a przy tym masuje sie brzunio i odchodzą gazy:-)
Może głupie pytanie, ale... ;-) w poprzek czy wzdłuż kolan?? :-) Muszę spróbować, może faktycznie gazy łatwiej będą odchodzić i mniej się będzie męczył :tak: Tylko, czy mu się spodoba taka pozycja?? :confused:

u mnie też cyrk:wściekła/y: mała karmiona była o 8 obudziła się po 10 znów do cyca a teraz śpi na czuja ciągle podnosi powieki i zerka:-( kurcze a kilka dni temu tak fajnie spała a teraz ciagle się budzi ja dopiero przed chwilą wyskoczyłam z koszuli bo nie miałam wcześniej czasu żeby się przebrać:no:

U mnie to samo:-( Jestem nieprzytomna po dzisiejszej nocy. A było tak dobrze. jak widać nasze dzieciaczki potrzebowały czasu, żeby odpocząć po porodzie i dopiero teraz pokazują na co je stać.:szok:

jak widać nasze dzieciaczki potrzebowały czasu, żeby odpocząć po porodzie i dopiero teraz pokazują na co je stać.:szok:
Dokładnie to samo pomyślałam :tak: :-)

Czy Wasze dzieci śpią przy zgaszonym świetle czy pali się jakaś lampka?
Przy zgaszonym :tak: Ale u mnie za oknami latarnie, a zasłony jasne, więc w pokoju nie jest ciemno..

u nas na kolki dziala plantex,niektorzy twierdza,ze jest do d...ale na nasza malutka jak ja zwija to dziala,bardziej uspokajajaco,a potem ladnie spi!no i masowanie brzuszka,klade ja na rece na brzuszkiu reszta lapki i nozki sie majtaja a ona lezy i oglada swiat!przy tym glowke cwiczy!

my normalnei przy zapalonej lampce urzedujemy a potem gasimy swiatlo i idaiemy spac

bogda musze sprubowac jeszcze ta pozycje moze zadziala
ja dzisija znowy skakalam i ryczalam bo nienawidze tez bezsilnosci
synek placze w nieboglosy i ne mozna mu pomuc tzn nic nie skutkuje
tak plakal ze ma chrypke teraz i zpuchniete oczy biedny nie moze teraz spac spokojnie bo taki zmeczony jest
juz mam dosc
a jak pomusle ze tak codzinni jeszcze przez jakies 2 miesiace bede musiala moje dziecko ogladac w tyakich mekach to mi serce peka:-( :-( :-(

espumisan nie dziala na Tristana:no:

ja dzisija obcielam paznokietki
ale i tak maly ma niedrapki bo paluszki do buzi pakuje i je ssie

u mnie też mała wpycha palce do buzi:wściekła/y: pamiętacie moje zdjęcie usg jak ssie kciuk? to wszystko tłumaczy od początku pakowała paluszki do buzi ja oszukuję ją smoczkiem:tak:

reklama
Miloku tak mi Was szkoda:-(
bardzo żałuję ale nie potrafię nic doradzić
może....
Sab Simplex, wiem, ze mozna było go kupić na allegro albo na forum bb
sprowadzają go z Niemiec, w Pl nie ma :no:

dziewczyny a dlaczego nie pozwalacie dzieciom ssać paluszków :confused:

Do góry