reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi ja właśnie na te dwie pary ostatnie się czaję...ale przyznam, że szkoda mi dać 170zł za buty...dlatego prędzej skłaniam się ku tym ostatnim, no ale pytanie brzmi czy będą one u nas w sklepie i czy będzie rozmiar:-D

dobrze, że mam już te jedne z ccc to nie zostaniemy w ogóle bez butów jakby co :-p
Agutku te droższe są z sympateksem więc nie ma prawa przemoknąć, wolałabym takie:tak: w sumie to zawsze możesz Tolci zmierzyć stopkę w barku i zamówić przez net:tak: moja mierzyła dzisiaj 25 ale chyba będą dobre 24:tak: nie wiem bo nie chciałam jej wózka wywlekać i tylko tak wkładkę przymierzyłam

reklama
pozostaje jeszcze kwestia tego czy jedne buty wystarczą rozmiarowo dziecku na jakieś 6 miesięcy :dry:

i ciekawe jaka zima będzie?
ja myślę, że te historie z przemakającymi butami to lekko naciągane są ;-)
chyba aż tak źle nie będzie by po jednym wyjściu dzieciaki miały przemoczone buty co?

chyba jednak wolę mieć za tą cenę 2 pary bucików
ale najpierw muszę zobaczyć je na żywo, przymierzyć itp.

myślałam o opcji zamówienia z internetu, tylko jednak troszkę to ryzyko, bo niech będą np. węższe i nózka nie wejdzie, mimo, że na długość będą dobre?

teraz wzięliśmy rozmiar 21, mimo iż 20 jest lekko większa, ale właśnie małej nożka ciężko wchodziła :dry: jak dojdzie do tego ciepła skarpeta to już byśmy chyba nie włożyli jej bucików :no:

no nic będziemy myśleć :-)

też myślałam o dwóch parach:tak: widziałam fajne kozaczkowate w wójciki za 69zł :tak: ale raczej to nie ze skóry:no: ale takie na zmianę mogłyby być:tak:

dzień dobry

Moja sąsiadka z góry tez dwie noce pod rząd słuchała radia do 3 w nocy :wściekła/y::wściekła/y: Spać się nie dało, stukanie w sufit i w rury też nie pomogło a policji nie chciałam wzywać bo podobno złośliwa kobieta i lepiej nie zadzierać. i co z taką zrobić.

Dzisiaj była u nas pierwszy raz niania i udało mi się wyjść na godzinkę z domu. Przemokłam do suchej nitki ale przynajmniej załatwiłam krawcową. Także jestem dobrej myśli że spokojnie wrócę do pracy.

Piszecie o butach zimowych i prawde mówiąc ja już od jakiegoś czasu widzę w sklepach pierwsze kolekcje. Ale poniżej 100 zł. nie widziałam, chyba, że nie skórzane.

reklama
Piotruś śpi od 13.30 :happy: Też mi się już nudzi :-D Byłoby co robić - prasowanie czeka, sprzątnąć by pasowało - ale nie chce mi się :-p:rofl2:

Do góry