reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u nas po akcji "nocnik parzy" teraz coraz częściej woła :tak:
niestety czasami jest już w trakcie robienia kupki, a czasem już po, ale dobre i to, najważniejsze, że zaczyna łączyć te dwa elementy

czasami też woła na siusiu, ale nieporównywalnie rzadziej do ilości sikania :-D

jeśli jednak już zawoła i posadzę ją to normalnie grzecznie siedzi do momentu dopóki się nie załatwi :tak:

nie robią jednak na niej wrażenie mokre majtki :-p
to chyba jeszcze nie ten etap świadomości, ze takie rzeczy powodują u niej dyskomfort
jak się posiusia to nie przeszkadza jej to zupełnie i mogłaby biegać w takich mokrych :-D
myślę, że na ten okres gdy zaczyna odczuwać nieprzyjemność od pewnych rzeczy trzeba jeszcze poczekać :-)

reklama
Nam też akcja :"nocnik" nie wychodzi. Mały zawsze pokaże nam paluszkiem "YYY" to wiemy że właśnie posikał wyprany dywanik :-p:-D:-D:-D:-D Albo weźmie i zacznie wycierać czym popadnie. A mokre majteczki w zupełności nie przeszkadzają, zawsze można samemu je zdjąć:-D:-D:-D i dać mamie

Hejo - bambejo :-D;-)hihii

z nocniczkami to u nas jeszcze postepow zadnych :sorry2: ale za to juz od jakiegos czasu informuje ,ze ma "kupka" (i pokazuje przy tym smiesznie na tyl pampersa:-D)ale jak juz jest zrobiona :-Dale dobre i to;-)

madzik- podziwiam :tak:

hej

My ostatnio zaliczyliśmy kilka szybkich powrotów ze spaceru z powodu "awarii" :-D i to dopiero jak ja wyczułam bo sama nie raczyła zasygnalizować :baffled: Mokrymi majtkami też nie za bardzo się przejmuje:baffled: :-D

Witam:tak:
moja dziś grasowała od 6:30:angry:
a ja dziś idę do pracy:growl: a miałam tyle planów na dzisiejszy dzień:baffled:
mam nadzieję że po 14 będę w domu:tak:
hej

My ostatnio zaliczyliśmy kilka szybkich powrotów ze spaceru z powodu "awarii" :-D i to dopiero jak ja wyczułam bo sama nie raczyła zasygnalizować :baffled: Mokrymi majtkami też nie za bardzo się przejmuje:baffled: :-D
dzieciom naszym nic nie przeszkadza:-D:-D:-D

reklama
Witka!

nie pamiętam kiedy wstałam o 7:confused2:, musiałam jechać do sądu po zaśw. o niekaralności - kolejny fantastyczny pomysł pani minister, który kosztuje nas 50 zł:crazy:
Oczywiście długa kolejka, tylko ja z dzieckiem ale czy kogoś to rusza? na szczęście Zosia była grzeczna:tak:

sandi a ty nadal w PL? oboje z m stąd pochodzicie tylko on tam za pracą wyjechał? to rozwiązanie tymczasowe?

Czas by się zabrać za co a kawa nie działa:no:

Do góry