reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam!

roksi - tam jest coś do czytania? myślałam, że tylko reklamy i zdjęcia;-)
reklamy są:tak: ale gdzie ich nie ma:baffled: czytałam fajny artykuł o polkach żyjących na kredyt:szok: mój hipoteczny to pikuś w porównaniu z innymi:szok: i o kobietach które nie potrzebują seksu do życia:-D

kupiłam ps kocham cię:-) więc lecę się kąpusiać i przeczytam kilka stron:tak:
teraz to naprawdę dobranoc kobitki:-)

reklama
Dzień dobry

Synek dał mi dzisiaj pospać do 6.30 i nie budzil się w nocy i wyspana jestem :-)

Madzik, Roksi, jestem pod wrażeniem że tyle robicie dla siebie, a szczęśliwa mama to szczęśliwi wszyscy dookoła. Brakuje mi tego, ale zawsze znajdzie sie powód żeby nie, albo zmęczona, albo za daleko, albo coś tam.

Witam

U nas kolejny ponury dzień bez słońca. Nawet się wyspałam ale i tak się ziewa od tej pogody.
madzikm ty rzeczywiście dobrze organizujesz sobie czas. Ja w sumie też sporo wychodzę z domu ale brakuje mi chyba pracy. Ale to już niedługo.
Ostatnio więcej też czytam. Ja lubie Zwierciadło, Charaktery i Sens. Inne babskie gazety też czasami przeglądam w ramach relaksu.
Muszę pomyśleć o jakiejś siłowni czy pilatesie tak jak ty bo to też dobry sposób na odreagowanie.

blueberry buciki bardzo ładne i wyglądają na wygodne.

Witam:-)
czas dla siebie zawsze wygospodaruje:tak: Natasia zawsze między 10-11 siedzi i bawi się w łóżeczku:tak: później wywala zabawki z łóżeczka i idzie spać:tak: ok 13 wstaje:tak: przez tyle godzin mam czas na posprzątanie i wyszykowanie się do pracy:tak:

moja córcia stała o 7:baffled: czemu dzieci nie śpią do 9:confused:

Witam się w ten szary dzionek ;-).

Blue, fajne butki, a jaki rozmiar kupiłaś w końcu?
W końcu kupiłam 22, bo 23 były sporo za duże.

blueberry a ile dałaś za te butki? bardzo mi się podobają:-)
99 zł :-(. Mam nadzieję, że wystarczą do końca sezonu. I chyba będę kupować buty Elefanten, bo na prawdę są fajne.

Pooka, ja już nie sprawdzam czy oddycha, jak był malutki to tak robiłam nieraz. Ale uwielbiam patrzeć na synka jak śpi, jest taki spokojny wtedy.

Witam
Ostatnio więcej też czytam. Ja lubie Zwierciadło, Charaktery i Sens. Inne babskie gazety też czasami przeglądam w ramach relaksu.

ja też Zwierciadło i Charaktery :-)
w Zwierciadle pisze felietony Jastrun, jego synek jest troszkę starszy od naszych maluchów (4-5 miesięcy) i lubię to bardzo, i też jest sporo starszy od swojej żony, z czym łatwo jest mi sie utożsamiać, mój m jest starszy o 14 lat :blink:

i bardzo fajny jest wieczorem na dwójce Dr House, oglądamy to namietnie

ja też Zwierciadło i Charaktery :-)
w Zwierciadle pisze felietony Jastrun, jego synek jest troszkę starszy od naszych maluchów (4-5 miesięcy) i lubię to bardzo, i też jest sporo starszy od swojej żony, z czym łatwo jest mi sie utożsamiać, mój m jest starszy o 14 lat :blink:

i bardzo fajny jest wieczorem na dwójce Dr House, oglądamy to namietnie

Felietony Jastruna też bardzo lubię.
Ostatnio oglądam programy Wojciecha Cejrowskiego. Kiedyś bardzo mnie irytował ale teraz ciekawie opowiada w swoich programach "Boso przez świat" i "Po mojemu"

Madzik, dzięki za rady:tak:, staram się więcej wychodzic z domu, niestety bez synusia nie da rady, nie mam go z kim zostawić, bo nie mam tutaj rodziny, nikogo:no:, mąż odpada, bo pracuje codziennie po 12h i jak przychodzi do domu, to marzy tylko o kapieli, ale i tak poswięca cały czas Piotrusiowi, karmi go i kąpie, kładzie spać:tak:,

reklama
Madzik, dzięki za rady:tak:, staram się więcej wychodzic z domu, niestety bez synusia nie da rady, nie mam go z kim zostawić, bo nie mam tutaj rodziny, nikogo:no:, mąż odpada, bo pracuje codziennie po 12h i jak przychodzi do domu, to marzy tylko o kapieli, ale i tak poswięca cały czas Piotrusiowi, karmi go i kąpie, kładzie spać:tak:,
Ewelina to rzeczywiście Twój m dużo pracuje:szok:
u mnie m wraca o 17 i do 20-21 jest z Nataką:tak: później ja wracam i kładę małą spać:tak: u mnie do pomocy też a bardzo nie mam kogo:no: jedynie babcia ale ze względu na wiek staram się babci za bardzo nie forsować:tak:

Do góry