reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry - to może dojdzie niebawem:tak:

Zosia też z oporami zasypia dziś, ale już cisza nastaje:happy:

Zrobiliłyśmy tacie byle jaki obiad a same pojechałyśmy do włoskiej knajpki:-pmyślałam, że tam Zosia się skusi na kilka kęsów ale lipa:baffled:znów katorgi jedzeniowe:crazy:może jeszcze nie wszystko wróciło do normy po wczorajszym:confused:

w każdym razie ja się najadłam:-pza 15 zł cały obiad z deserem, porcje małe, takie dla kobietki, chłopina to by głodny wyszedł:-D

reklama
No i Niunka do teraz nie usnela :no::szok::szok: nie spi od rana :szok: ale humorek dopisuje wiec nie narzekam na nia ;-)ale to pierwszy raz jak nie spi caly dzien :szok:

elahar ja swoja tez przyzwyczailam do "brania" do nas do lozka :zawstydzona/y::baffled: tylko ,ze moja budzi sie przecietnie o 1w nocy :baffled: i juz do rana spi ze mna :zawstydzona/y:

Muszę przyznać, że jestem w szoku - Karol pozwolił sobie odessać katar bez jednego jęknięcia, spray sam przynosi żeby mu psiknąć, miarkę z syropem sam wkłada do buzi :szok:. Jeszcze trochę, a może sam sobie będzie fridę obsługiwał :-D:-D:-D.

Za to usnąć znowu nie chce, chociaż spał tylko raz dzisiaj. Babcia go usypia. Ja wczoraj się z nim męczyłam do 22:00 - zasnął niby o 21:20, ale potem się jeszcze budził kilka razy.

Odkąd Karolek chodzi (głównie za rączkę jeszcze), to widzę że duży z niego chłopiec. Jest wyższy od kolegi o pół roku starszego od siebie, a inny chłopiec 14-miesięczny jest od niego niższy o głowę :baffled:

to wysoki chlopaczek z Karolka blueberry ;-)nie opedzi sie od wielbicielek brunet ciemne oczy wysoki ahh ;-)ideal normalnie :tak::blink::happy2: a to tesciowa mieszka u Was na stale tak?:confused:

Witam po pracy:tak:
Madzikm narobiłaś mi ochoty na jedzonko włoskie:-p
mój m dzisiaj zrobił kolacje:tak: uwielbiam jak mój m gotuje:-) robi to zdecydowanie lepiej ode mnie:zawstydzona/y:

blueberry a ile cm wzrostu ma Karolek:confused:

blueberry ja to bym z moja tesciowa nie wytrzymala :no:;-)

Roksi ponoc zawsze tak jest ,ze jak ktos zrobi to lepiej smakuje :tak:;-) mi tez jak m gotuje to jest pysznie :tak:;-)

dzień dobry :tak:
Moja niuńka spała od 20.30 do 7.30 bez pobudki. Ciekawe kiedy znowu to się powtórzy. :tak:

ja jak gotuję tylko dla siebie to przeważnie jakieś danie z kuchni włoskiej bo najprościej (makaron z dodatkami) :tak: Moja teściowa gotuje bardzo smacznie ale mieszkanie razem odpada. :baffled: Także blueberry dobrze, że się zgadzacie i możecie razem mieszkać. Też czasami by mi się przydała pomoc przy dziecku ale cóż...nie da się :baffled:
A wam dziewczyny, co tak mężowie gotują też zazdroszczę. Mój ledwie kanapke sobie zrobi.

reklama
Do góry