blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mój chłopczyk ma prawie czarne, nieraz nie widać w którą stronę patrzy :-). Z takimi się urodził i na razie się nie zmieniają, ale myślę że będzie miał brązowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ale kilka razy mu dawałam po karmieniu piersią, żeby sprawdzić, czy się najada.. W czwartek zjadł aż 100 ml (ale wtedy wcale nie miał zaparcia), na drugi dzień nic, w sobotę zjadł 30 ml i potem już nigdy nie chciał po cycu.. Problemy zaczęły się w niedzielę.. Przed południem jeszcze normalnie kupkał, a potem już do wtorku kupki nie było..A nie dokarmiasz sztucznym?
Piotruś też się urodził z ciemnymi oczamiMój chłopczyk ma prawie czarne, nieraz nie widać w którą stronę patrzy :-). Z takimi się urodził i na razie się nie zmieniają, ale myślę że będzie miał brązowe.