reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
w ogole uwazam, ze tvn zaczyna przeginac z godzinami puszczania filmow...kazdy lepszy film leci po 21-tej...komu sie chce tak dlugo czekac? przeciez znacznie wieksza ogladalnosci mieliby o 20 a oni wtedy jakies gowienka puszczaja...zaczynaja mnie tym irytowac, bo nie usmiecha mi sie ogladanie do polnocy :eek:

witajcie:-)

Madzik nie zasnęłam w sałatce, ani w torcie, ani w ogóle, nawet po powrocie do domu:szok::no:, bo mały był juz wyspany:tak:,
jestem nieprzytomna, bo nie śpię od piątku:no:, na pocieszenie zostają mi wspomnienia z imprezy i spotkania z przyjaciółmi po latach (bo to był ślub kolegi M ze szkoły),

a wyczyn Zosi :szok::szok::szok::szok:, jednak mój Piotrek przy niej wysiada:laugh2:

ide spać;-), do jutra:blink:

Dzisiaj o 22:35. A pierwszy odcinek był chyba emitowany o 21:45.

sluchajcie a jak w takie upalne dni biegaja ubrane po domu wasze dzieciaki?
U nas dzisiaj było pochmurno i nie czuło się wcale upału, ale jak jest gorąco, to Karol chodzi w body z krótkim rękawem, albo koszulce z krótkim, albo bez rękawów, krótkich spodenkach i czasem w skarpetkach, a czasem bez. Dzisiaj chodził bez skarpetek, bo sobie zdjął :-).

przegiecie..kto im to bedzie niebawem ogladal? :baffled:

moja biega pstatnio w pieluszcze i t-shircie i na boso...troche sie martwilam czy za zimno nie bedzie, bo mamy na podlodze tylko kafle i parkiet, ale kataru brak, wiec chyba to sie nam sprawdza...oby tak dalej...

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A wiecie, że ja nie piłam jeszcze tequilli :szok::zawstydzona/y::-p

to srobuj :tak:;-)

A ja piłam i z reguły nie kończyło się to dobrze :-D
:-p:-pja jeszcze zyje :tak::-p;-)i nie jest tak zle ;-)
właśnie wstala z łóżeczka i stała pod drzwiami i nie da się odłożyć absolutnie...właśnie mąż ją wziął :baffled:
identycznie jak moja :tak:hmmmm:baffled:coraz bardziej mnie przekonuje jakis moze bunt :confused:
po kilku minutach płaczu poszłam i zaproponowałam, żeby się położyła to przygotuję jej picie...zrobiła to..ale jak tylko się napiła to znowu płacz i "błaganie" o wzięcie na ręce...wzięłam i położyłam ją koło siebie i się uspokoiła...leży i patrzy co robię...

nie wiem co się jej stało..nie rozumiem o co chodzi i to jest najgorsze :-(
no wlasnie:confused: o co chodzi :confused: bo u nas to samo :tak:jak ze mna to ok ;-):confused:

no i wogole to 2:0 :baffled:

reklama
Dzień dobry

Sandi może faktycznie to jakiś "wiekowy" kryzys? No nie mam pojęcia, moja pięknie sama spała i dupa blada teraz, jest ryk, histeria i błagalne wyciąganie rączek. O 3 w nocy się obudziła i znowu nie chciała się położyć tylko na rączki i przytulać się chciała. Ech.

Jak u was pogoda? U nas znowu pięknie, słonecznie, gorąco od samego rana.

Do góry