reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:-)
Nie ma. Może to działa tylko w danej chwili jak ktoś wejdzie w profil.
Ciekawe jakie jeszcze są "nowości".
a byłam i zaświeciło się po prawej stronie że jestem:tak: u mnie stronę odwiedzało 7 osób a tylko mam że blueberry była:tak:
luknełam do Agutka;-) i blueberry

reklama
Witajcie :-)

Co do długości cyklu to ja mam okres jak w zegarku, co 28 dni ;-) I nic nie zażywam ;-):-)

Próbuję przekonać męża do kolejnych staranek, ale nie daje się uparciuch :-p

mam 3 ostatnich odwiedzających blueberry, ewelinę i madzikm:-D madzikm która nic nie pisze dzisiaj:-p:-p:-p:-p:-p chyba z naszego bb robi się nasza-klasa:baffled:

Malaguś Ty się chłopa o zdanie nie pytaj tylko działaj:-D

święte słowa Roksi:tak::-D
a ja nadal nie mam @ i nie wiem czy sie cieszyć czy być zaniepokojoną, na razie nie zamierzam sie starać o drugą dzidzię bo nawet nie mam jak i z kim :-D (m wyjechał)
w każdym razie jak sobie przypomne jak sie czułam podczas @ to wole żeby było jak jest:zawstydzona/y:

reklama
hejka :-)

ja chciałam, żeby Kasia wygrała, ale publiczności najczęściej podobają się efektowne fikołki ;-) Wydaje mi się, że dużo nie rozumiało "twórczości" Kaśki, bo mam wrażenie, że ona jako jedyna w swoim tańcu chciała coś przekazać, miał on jakąś swoją treść, ona nie odtańcowywała układu tylko przekazywała jakieś emocje, no ale trudno, tacy ludzie jak ona sobie w życiu poradzą :tak:

Idę zobaczyć kto był w moim profilu :-p

Do góry