reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
u mnie na szczęście mąż chętny :tak: hihi ;-)
nawet o trzecim czasem sobie gadamy :-p

ale jak wspominam czy np. by tego drugiego nie teraz to odpowiada, że idziemy zgodnie z planem :-p ale wiem, że gdybym przedstawiła mu realne powody to by się zgodził :tak:

He he. Ja tak szefa zawsze urabiam :-D

:-D:-D:-D:-D

no ale to nie zmienia faktu, że w naszej sytuacji uważam jednak, że za rok jest ten najbardziej właściwy czas, bo zajść w ciążę łatwo, a potem kto się będzie opiekował mi dwójką dzieci jak ja wrócę do pracy? :baffled:

muszę więc głównie o tym myśleć :dry: niestety :no:

pewnie jakby było dziecko to by się jakoś problem rozwiązało, ale jak wiem, że problemu mogę uniknąć samym poczekaniem i wtedy będę miałą opiekę dla dwójeczki to uważam, że lepiej poczekać :tak:

Ja już za rok miałabym opiekę dla dwójeczki - Piotruś do przedszkola, a babcia z drugim bobaskiem ;-) Ja chcę wykorzystać to, że teściowa się jeszcze w miarę dobrze czuje i na siłach, by się opiekować dzieckiem.. Bo jest już starszą i schorowaną osobą i nie wiadomo, jak długo jeszcze będzie mogła swoją pomoc ofiarować..

Trochę to takie egoistyczne :-p

hejka!

a gdzie się to grzebie w profilach? ja też chcę!:tak::-D

nie chwaliłam się Wam, że wczoraj byliśmy w Krakowie cały dzień:-)mąż miał koferencję a my się włóczyłyśmy - super było!
stałam na przystanku 20 minzanim podjechało coś do czego dałam radę wsiąść z wózkiem:crazy:masakra jakie ograniczenia:no:

reklama
mam 3 ostatnich odwiedzających blueberry, ewelinę i madzikm:-D madzikm która nic nie pisze dzisiaj:-p:-p:-p:-p:-p chyba z naszego bb robi się nasza-klasa:baffled:

Malaguś Ty się chłopa o zdanie nie pytaj tylko działaj:-D

a tak podczytywałam ale już nie miałam siły pisac bo byłam padnięta, ale ja nic nie widzę w tych profilach:confused:co tam ma być?

Do góry