Aneteczka - owszem ja pijam kawe
jedną dziennie (pitą z samego rana) zwykłą plujkę bez mleka ...
pytałam lekarzy, oraz w szpitalu u położnej - odpowiedź zawsze ta sama - jedna nie zaszkodzi ;-)
kocham kawe :-) no jej rzecz oddam wszystko... zresztą przed ciążą też tylko 1 dziennie piłam...
Słonko ty znowu ciasto zrobiłaś na ten weekend czy to jest stare zdjęcie? powinnaś zostać ukarana za takie fotki
aż mi ślinka pociekła
oj
Anula jak ja dobrze cię rozumiem
mi też brakuje tych polskich słodkości.. a zapomniałaś jeszcze dopisać o papieskich kremówkach
niebo w gębie
Tikanis super że jesteś zadowolona po wizycie u lekarza
wiesz u mnie też na usg wyszło że waży 1700kg (w 31tc) i też lekarz mi powiedział że duże dziecko, ale potem mamy na forum zaczęły pisać ile ich dzieci ważą i okazało się że wcale taki duży nie jest - w zasadzie jest taki w normie. więc się nie stresuj że będziesz miała koloska :-)
Mamamatysia - kurczę to rzeczywiście dziwne że mogłaś jeść kapustę z grzybami
w sumie super dla ciebie oczywiście
a dziwne dla mnie - bo jakąkolwiek gazetę bym nie wzięła, książkę, czy przeszukała internet to zawsze pisze że takie jedzenie źle działa na dzieci karmione piersią ... najwidoczniej nie wszystkie dzieci mają tak samo ;-)
no nieeee jeszcze
aga_k_m też foteczke ciasta zapodała
ale wy dziewczyny okropne jesteście
nic się nie ulitujecie nad innymi
i to jescze wtedy jak w ten weekend odpuściłam sobie z gotowaniem i pieczeniem itp - mężuś obiecał że zrobi mi
gołąbki więc ja się będę byczyć ;-)
a ciasto kupiłam gotowe
brioche ...
Kasia - zaskoczona jestem że fryzjer nie chciał ci pofarbować włosków :-( ja farbowanko miałam gdy już minął ten ochronny okres, byłam w 3,5miesiąca.... może bym wogóle nic w tym czasie nie robiła z włosami ale właśnie wtedy byliśmy w Polsce, i zawsze jak jestem to "zaliczam" moją ulubioną frzyjerkę