reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Mamuśki, jestem mamusią z grudnia 2008 i mam do Was prośbę, jakbyście mogły to zagłosujcie na moją córcie, zapas pieluch by się przydał:-);
rosniemyrazem.pl
A tak wogóle to strasznie Wam zadroszczę Waszych brzuszków, bo dla mnie to był wspaniały okres, ale juz chyba sie nie zdecyduję bo mam dwóch chłopaków - 9 lat, no i Córcię - 3 miesięczną
Z góry dziekuję i życzę zdrówka dla Was i Dzidziusiów w brzuszkach
rosniemyrazem.pl
A tak wogóle to strasznie Wam zadroszczę Waszych brzuszków, bo dla mnie to był wspaniały okres, ale juz chyba sie nie zdecyduję bo mam dwóch chłopaków - 9 lat, no i Córcię - 3 miesięczną
Z góry dziekuję i życzę zdrówka dla Was i Dzidziusiów w brzuszkach
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Barmanka własnie z rańca pisałam ze nienawidzę poniedziałków są do dupci heh
no mało powiedziane że do d...
kto wogóle wymyślił taka nazwę... poniedziałek...
piątek - czy to nie lepiej brzmi? od razu człowiekowi miło na duszy...
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej baramnka co do tej poduszki to ja doswaidczona mama nie jestem ale kolezanki takie uzywaly i byly bardzo zadowolone!!!!polecaja
Z kolei ja kupilam sobie juz jakis czas temu taka wieksza poduszake rozklada sie do 170 a mozna zwinac ja w rogal jest duz wiec moze na dluzej starczy ja ja kupilam z mysla o spaniu z nia w czasie ciazy tak polecja....miedzy nogi pod brzuch bardzo wygodna....do karmienia mysle ze tez super widzialam taka sama jak moja w szpitalu daja mama i polozna tez polecala!!!!
mozna do niej dokupic taki pokrowiec ze latwiej ja zwinac w rogal bo teraz jest taka bez ksztaltu;-)
powodzenia
Z kolei ja kupilam sobie juz jakis czas temu taka wieksza poduszake rozklada sie do 170 a mozna zwinac ja w rogal jest duz wiec moze na dluzej starczy ja ja kupilam z mysla o spaniu z nia w czasie ciazy tak polecja....miedzy nogi pod brzuch bardzo wygodna....do karmienia mysle ze tez super widzialam taka sama jak moja w szpitalu daja mama i polozna tez polecala!!!!
mozna do niej dokupic taki pokrowiec ze latwiej ja zwinac w rogal bo teraz jest taka bez ksztaltu;-)
powodzenia
Nina27
Majowe mamy'09
akunia - jak miło słyszeć że chociaż troszkę humor Ci się poprawił...oby tak dalej ...wiem że to zabrzmi banalnie ale Twoje psychiczne nastawienie jest teraz bardzo ważne, gorąco pozdrawiam
confi - tak patrzę na to zdjęcie i tak sobie pomyślałam że z chęcią bym mogła tam te kwiatuszki poprzesadzać albo może trzeba było by podlać bukiecik;-)
barmanka - w 100% zgadzam się co do tych zasranych poniedziałków...choć mniej są (przynajmniej dla mnie) denerwujące odkąd nie chodzę do pracy
Ja właśnie wróciłam ze szkoły..i jak zwykle mogłam liczyć na niesamowitą pomoc pań z dziekanatu kurcze te baby normalnie powinnni wystrzelać...ja nie wiem czy u Was też są takie wredne babsztyle...koszmar!!
confi - tak patrzę na to zdjęcie i tak sobie pomyślałam że z chęcią bym mogła tam te kwiatuszki poprzesadzać albo może trzeba było by podlać bukiecik;-)
barmanka - w 100% zgadzam się co do tych zasranych poniedziałków...choć mniej są (przynajmniej dla mnie) denerwujące odkąd nie chodzę do pracy
Ja właśnie wróciłam ze szkoły..i jak zwykle mogłam liczyć na niesamowitą pomoc pań z dziekanatu kurcze te baby normalnie powinnni wystrzelać...ja nie wiem czy u Was też są takie wredne babsztyle...koszmar!!
AKUNIA-to swietna wiadomosc ze maly ma dojrzale plucka i wogole wyglada na to ze masz bardzo dobra i fachowa opieke a to teraz najwazniejsze.Trzymam kciuki mocno ,mocno za was zeby dotrzymac w dwupaczku jak najdluzej:-) Pozadrawiam goraco i mysle...
reklama
M
Marzena80
Gość
Akunia trzymam kciuki, żebyś jak najdłużej wytrzymała! Ważne, że się Tobą dobrze zajmują. Będzie dobrze.
Ankzoc życzę powodzenia na jutrzejszej wizycie. Daj znać co Ci lekarz powiedział.
Ankzoc życzę powodzenia na jutrzejszej wizycie. Daj znać co Ci lekarz powiedział.