reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hej mam laptopa. nocka minela w miare, dzieki lekom bez skurczy. leze z nogami do gory niedlugo pewnie mnie zabiora na ktg.

DZIEKI WAM DZIEWCZYNY ZA SLOWA POCIECHY

ja to wczoraj jakies przeczucie mialam, zreszta caly czas mysle o tym snie mojego meza.

reklama
akunia ale Ty mysl tylko POZYTYWNIE! Wszystko napewno skonczy sie pomyslnie. Doczekasz konca ciazy i bedziesz cieszyc sie swoim slicznym maluszkiem! NAPEWNO!

monika88 Ja juz wspominalam gdzies, ze jestem pracownikiem tej zacnej firmy (Biedronka). Z tego co zaobserwowalam to pieluchy sprzedaja sie superowo. Cena bardzo przystepna. Jakos za duza paczke (nie pamietam dokladnie ilosci) ok 56szt to nie cale 30zl. Caly czas sa ulepszane, teraz juz chyba 3 wersja jest wprowadzona, z elastycznymi bokami i tymi chlonnymi bajerami. Sama napewno bede probowala ich.

aga_k_m Najgorsze, ze pojechal ze mna moj mezus i sie zniechecil przez ta glupia KWOKE! Trudno. Lozeczko ostatnie DAWID superasne! Nie odczytalam sie tego, ale moze przeoczylam. Nie ma wyjmowanych szczebelkow?

Co do figli lozkowych, to ja mam tak temperamentnego meza, ze moglby non-stop, a ja jakos nie mam wcale ochoty.... Lekarz na poczatku troche zabronil przez plamienia, ale pozniej wszystko sie uspokoilo i znow mnie napastuje :sorry2: Zboczyluszek....

barmanka masz racje ale mam zbyt duzo czasu na myslenie tym bardziej ze o jakichkolwiek szwach moge pomazyc bo jest za pozno do 24 tyg a teraz jak zaloza jest ryzyko ze moga uszkodzic pecherz plodowy.

oj akunia ! przestań o tym myśleć bo sama się nakręcasz ! bo normalnie przełożę cię przez kolano i po gołym tyłku dostaniesz :-p

Zgadzam sie z barmanką :tak:

A mojej córci śniło się wczoraj że umarłam, że było duzo krwi ...
Aż nie wiedziałam co mam powidzieć :baffled: - zamurowało mnie

Ale będzie wszystko dobrze tego jestem pewna, córcia po prostu to wszysto zaczyna przeżywać

akunia biedniutka.... niech maz ci jakichs filmow przyniesie, to moze sie oderwiesz myslami.
Staraj sie za wszelka cene myslec pozytywnie. Absolutnie nic negatywnego!
Wiem, ze ciezko Ci pewnie, a mi latwo gadac, bo nie jestem w twojej sytuacji... Ale grunt to pozytywne nastawienie, bo bobas tez sie bedzie denerwowal.

o kurcze, ale w takim wieku TAKIE sny!!! Nieźle Mała musiała się wystraszyć:-( biedactwo...

dobra - ja zmykam teraz na parę godzinek - przydałoby się pracę mgr-ską troszkę popisać... Trzymajcie się cieplutko Kochane :-D do później - papa :***

paula,ankzoc- dzieki dziewczynki ze jestescie ze mna:-)
confi- dzieki kochana:-D a jelsi chodzi o sprawy sexu to jakos musimy wytrzymac.. ty sie narazie kochana delektuj mezem a on toba:rofl2:
akunia- oj bidolku.. ale dobrze ze trafoilas do szpitala, co szpital to szpital... i dobrze ze masz laptopa to przynajmniej masz opieke :) :rofl2:

reklama
Do góry