reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

akunia- kochana lepiej pisz tu do nas jakies bzurki, niz masz miec w glowie czarne mysli! Jestes pod fachowa opieka i na pewno wszytscy chca dla ciebie i twojej dzidzi jak najlepiej :) zycze ci duzo zdrowka i pozytywnych mysli

iwona- pewnie corcia pzrezywa :) stad te sny, jak moja mama byla chora to ja tez przezywalam jak bylam mala i snilo mi sie ze ja w trumnie widze, ze umiera itd! Wiec to emocje robia swoje!

reklama
Akunia ja wiem że czasu to ty teraz masz aż zbyt za dużo na myślenie :baffled: ale może spróbuje zrobić jak radziła Słonko - pooglądaj sobie jakieś filmy. możesz jeszcze mężowi prace popisać, na pewno obok ciebie są jakieś dziewczyny, porozmawiaj. może na gg masz jakiś dostępnych znajomych - też ich troszkę pomolestuj;-) włącz sobie jakąś muzyczkę, może książki lubisz czytać, albo krzyżowki rozwiązywać... (jest taka strona Kurnik - GRY Online - darmowe szachy, brydż itp. tam można grać on-line, podobno są fajne gierki - moja psiapsióła je lubi)

dla ciebie teraz każdy tydzień jest na wagę złota!! więc nie możesz się stresować i zamartwiać .. ściskam mocno :***

dziewczyny, jesli u was w miescie jest sklep pepco to polecam sie wybrac bo od dzis sa fajne rzeczy dla maluszkow w promocji i musze powiedziec ze gatunkowo naprawde rewelka! sama juz sparwdzialm, mieciutki i w 100% bawelniane a za smieszne pieniadze! podaje linka z gazetka promocyjna
PEPCO

barmanka znam te gry bo sama tam gram ale jestem ledwo zywa pewnie popisze prace i poklikam i pogram, a najbardziej uspokoje sie jak minie od dzis od 20 48 godz chociaz steryd wtedy brdzie mial swoje dzialanie.

A mojej córci śniło się wczoraj że umarłam, że było duzo krwi ...Aż nie wiedziałam co mam powidzieć :baffled: - zamurowało mnie
Ale będzie wszystko dobrze tego jestem pewna, córcia po prostu to wszysto zaczyna przeżywać

na pewno córa przeżywa to co się z tobą dzieje, może gdzieś biedna coś widziała (w tv) albo usłyszała i wyobraźnia zaczęła u niej działać :tak:
może weź ja na spacer i porozmawiaj, zapytaj czy chciała by coś wiedzieć i takie tam ;-) może przez to będzie spokojniejsza

a ja wlasnie zjadlam sobie mrozony mus truskawkowy, chyba zasmakowal mojej corci haha bo fika teraz jak nakrecona :p

Juz przeprowadziłam z nią rozmowe i uspokoiłam
Ona panicznie boi się mojego pójścia do szpitala, że mnie nie będzie
Zawsze jak o tym mówi to płacze moje małe biadactwo az sie serduszko kraje
Pyta się min. czy wróce ....
Tłumacze jej że będzie mogła mnie i Michałka odwiedzać i że będę za nią tęsknić, że zawsze będzie mogła do mnie zadzwonic itp.

Iwona a ty chodzisz na jakąś szkołe rodzenia? może byś mogła ją jakoś tam zabrać na pare minut by pokazać gdzie mamusia będzie w tym szpitalu...
kurcze ciężko takiemu szkrabowi wytłumaczyć coś co dla nas jest oczywiste a dla niego nie... :zawstydzona/y:

reklama
Akunia
mnie się też wydaje ,ze zabranie dziecka do szkoły rodzenia to dobry pomysł i przy okazji będziesz mogła jej pokazać gdzie będziesz leżała i po co. Może przestanie się tak martwić ;)

dziewczynki doszła dziś do mnie w końcu paczka na którą czekałam...efekty w odpowiednim dziale ;)

Do góry