Witajcie Kochane
czasem ciężko nadrobić...tyle piszecie.
Nie mogę spać od 5 rano no i w końcu postanowiłam dłużej się nie męczyć...znów drętwiały mi dziś biodra i potwornie bolało spojenie
malutki w brzuszku harcuje jak gdyby nigdy nic a nie to czasem taaak boli....
wyłowiłam z napisanych przez Was postów ważne info także
tikanis bardzo się cieszę,że z Tobą wszystko w porządku. Nie zazdroszczę przymusowej wstrzemięźliwości bo ja sama ostatnio taką mam chętkę na figle ,że nie wiem czy byłoby mi miło gdybym nie mogła
Na razie mogę, ale wydaje mi się ,ze seks jest główną przyczyną tego ,ze ciągle mam miękką szyjkę macicy...z drugiej strony cały czas powtarzam sobie ,że skoro nic się nie dzieje, mały dokazuje, nic mi nie wycieka , szyjka zamknięta to szkoda sobie odmawiać tej przyjemności
potem odpokutujemy jak nie bedę mogła ze względów zdrowotnych.
Akunia kurcze zmartwiłas mnie tymi wiadomościami, leż dbaj o siebie i skoro trzeba to zostań do końca w szpitalu...trzeba Twojego raptuska troszkę powstrzymać by był silniejszy
Wszystko mam nadzieję będzie dobrze
ktos pytał o coca colę...powiem Wam ,ze ja swojego czasu piłam ogromne ilości Coli...nic innego mi nie smakowało. jednak po jakimś czasie stwierdziłam,że co za dużo to nie zdrowo. Od czasu do czasu jeszcze się skusze ale rzadko. Poza tym mój znajomy lekarz postraszył mnie ,że jak będę piła colę to mój syn urodzi się sinofioletowy
nie wiem n aile to prawda a na ile chciał mnie postraszyc ,ale w pewnym sensie zadziałało...
a tak w ogóle to wczoraj znów mialam dośc aktywny dzień. Miałam odpoczywac na tym zwolnieniu ale chyba nie potrafię odpoczywac
w każdym razie jeżdzilismy z moim M po hurtowniach i oglądaliśmy wózki. Jakie nam pasują i w ogóle. Byliśmy też oglądać Volanta ale okazał się czerwony a ja nie chce czerwonego wózka...jakoś nie lubię czerwonego koloru. Korzyśc z tego taka ,że w końcu obejrzałam sobie ten wózek dokładnie , nauczyłam się zmieniać gondolke na spacerówkę i na fotelik i w koncu mogłam zobaczyć jak się go prowadzi ;-)
jak już sie na coś zdecyduję i kupie to wtedy dam Wam znać , nie będę robić juz fałszywych alarmów bo tylko wprowadzam zamęt. Powiem tylko ,że jeśli któraś gdzies wypatrzyła wózki Babyactive Jet czy też Baby welt Moon to mam bardzo pozytywne odczucia po ich sprawdzeniu
ale trzech moedeli kupic nie mogę
aa oglądałam jeszcze Delti Pumę i Delti Cat...cat fajniejszy bo zgrabniejszy i bardziej zwrotny ...leciutko się prowadzi nawet jedną ręką.. Z tych wszystkich wózków Babyactive jest najlepiej wyważony, by podnieść go przy wjeździe na krawęznik prawie wcale nie trzeba użyć siły...sam się podnosi za leciutkim naciśnięciem rączki, świetna sprawa
Lecę wszamać jakieś śniadanko, potem zajrzę do Was jeszcze