reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

wlasnie wyszla moja mama. troche humorek sie polepszyl. no ale watpie zebym majowa mama jednak zostala, ale juz zostane na tym forum

reklama
dziewczyny
wysyłajcie smsa do rmfu do wygrania 60tys zł:-)
Ja wysłałam rano i przed chwileczką dzwonił mi telefon (numer zastrzeżony) więc odebrałam słowami rmf fm najlepsza muzyka a to pani z ING:crazy:
Kurcze a już mi aż ciśnienie podskoczyło:-)

nina- dobre hahah, ale sie usmialam ja tez wysylalam juz wczesniej hahah, ale pani z ing musiala miec zdziwiona mine hahahaha

akunia- a czy to wazne kochana kiedy ktora z nas urodzi czy to bedzie, szybciej czy pozniej, nie ktore z nas moga byc kwietniowe a niektore czerwcowe to i tak mysle, ze sie ze soba zrzylysmy, ze zadna z nas nie chcialaby byc na innym forum!

akunia - ankzoc ma rację jesteśmy razem prawie od samego początku i tak już zostanie...trzymamy za Ciebie i Twoje maleństwo kciuki
ankzoc, Confi - pani z ING była zdziwiona bo aż na chwilkę zaniemówiła i powiedziała że niestety nie dzwoni z radia:angry:, tylko mi dupę zawracała a ja z tego całego wrażenia zamiast jej powiedzieć że nie mam czasu na rozmowę to wisiałam na telefonie słuchając jakiś durnych propozycji ubezpieczeń na życie...takiej babie to jak się rozkręci to trudno przerwać:-)
Buziale dziewczyny...ja tak czy tak dalej czekam na telefon:-)

a ja właśnie sprzątam sobie powoli :tak: ale idzie mi to dziś jak krew z nosa :baffled:
kurcze wczoraj tyle energii miałam w sobie a dziś masakra, czuję się jakbym dopiero co wstała :shocked2:

reklama
a co lekarze ci mówią?

ze trzeba czekac ze najlepiej jak najdluzej wytrzymac, dostaje leki na skorcze, wazne zeby dostac ta ostatnio dzis dawke sterydu no i odczekac jakis czas zeby dzialal. nie jest wesolo, ale nie jest jeszcze tak tragicznie tzn. pecherz plodowy jets jeszcze za ujsciem wewnetrznym i nie ma skurczy

Do góry