reklama
Nina27
Majowe mamy'09
dziewczyny
wysyłajcie smsa do rmfu do wygrania 60tys zł:-)
Ja wysłałam rano i przed chwileczką dzwonił mi telefon (numer zastrzeżony) więc odebrałam słowami rmf fm najlepsza muzyka a to pani z ING
Kurcze a już mi aż ciśnienie podskoczyło:-)
wysyłajcie smsa do rmfu do wygrania 60tys zł:-)
Ja wysłałam rano i przed chwileczką dzwonił mi telefon (numer zastrzeżony) więc odebrałam słowami rmf fm najlepsza muzyka a to pani z ING
Kurcze a już mi aż ciśnienie podskoczyło:-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
wlasnie wyszla moja mama. troche humorek sie polepszyl. no ale watpie zebym majowa mama jednak zostala, ale juz zostane na tym forum
a co lekarze ci mówią?
akunia- a czy to wazne kochana kiedy ktora z nas urodzi czy to bedzie, szybciej czy pozniej, nie ktore z nas moga byc kwietniowe a niektore czerwcowe to i tak mysle, ze sie ze soba zrzylysmy, ze zadna z nas nie chcialaby byc na innym forum!
Nina27
Majowe mamy'09
akunia - ankzoc ma rację jesteśmy razem prawie od samego początku i tak już zostanie...trzymamy za Ciebie i Twoje maleństwo kciuki
ankzoc, Confi - pani z ING była zdziwiona bo aż na chwilkę zaniemówiła i powiedziała że niestety nie dzwoni z radia, tylko mi dupę zawracała a ja z tego całego wrażenia zamiast jej powiedzieć że nie mam czasu na rozmowę to wisiałam na telefonie słuchając jakiś durnych propozycji ubezpieczeń na życie...takiej babie to jak się rozkręci to trudno przerwać:-)
Buziale dziewczyny...ja tak czy tak dalej czekam na telefon:-)
ankzoc, Confi - pani z ING była zdziwiona bo aż na chwilkę zaniemówiła i powiedziała że niestety nie dzwoni z radia, tylko mi dupę zawracała a ja z tego całego wrażenia zamiast jej powiedzieć że nie mam czasu na rozmowę to wisiałam na telefonie słuchając jakiś durnych propozycji ubezpieczeń na życie...takiej babie to jak się rozkręci to trudno przerwać:-)
Buziale dziewczyny...ja tak czy tak dalej czekam na telefon:-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
a ja właśnie sprzątam sobie powoli ale idzie mi to dziś jak krew z nosa
kurcze wczoraj tyle energii miałam w sobie a dziś masakra, czuję się jakbym dopiero co wstała
kurcze wczoraj tyle energii miałam w sobie a dziś masakra, czuję się jakbym dopiero co wstała
reklama
a co lekarze ci mówią?
ze trzeba czekac ze najlepiej jak najdluzej wytrzymac, dostaje leki na skorcze, wazne zeby dostac ta ostatnio dzis dawke sterydu no i odczekac jakis czas zeby dzialal. nie jest wesolo, ale nie jest jeszcze tak tragicznie tzn. pecherz plodowy jets jeszcze za ujsciem wewnetrznym i nie ma skurczy