reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc chodzi o "idealny..." o tym piszesz. No mnie sie podobał. Porównujac do ostatnio wyprodukowanych polskich komedii i komedii romantycznych np Ile waży koń trojański ( wg mnie nic tam nie bylo smiesznego, może troche romantyczne) to jest niezły film. Swoją drogą w ogóle nie pamiętam jakieś bardzo bardzo smiesznej komedii. A może wy coś polecacie. Ja ostatnio ciągle filmy oglądam i do kina chodze - przynajmniej to można "ciężarówkom":)

reklama
Ja ostatnio truskawki z zachcianek - rozmrażam i słodzę a na to śmietanka :-) mmmmm

no pięknie - a ja tu staram się jakoś do poniedziałku (02.03) nie przybrać... a tu kolejna zachcianka "zapodana na tacy"... Kurcze - wiecie, jakie mam fazy strachu przed moja lekarka, ze znowu mnie zrypie za wagę:baffled: ehhh...

no ale truskawki....

Hej ja też byłam na Włatcach Móch i poczatek był super ale w polowie zasnęłam. Więc wnioskuję z tego, że filmik średni:-)

Ja się dowiedziałam ostatnio, że choruję od dawna na terczycę a konkretnie na niedoczynność. Stąd też moje problemy z zajściem w ciąże. A cały czas chodziłam do ginekologa i on mnie leczył na różne rzeczy a na to nie wpadł a ja wylałam litry łez.
No i załapałam niezły dołek. Teraz biorę hormony i modlę się żeby mój Tomuś urodził się cały i zdrowy. Jedyne co mnie pociesza to to, że na USG wyszło że wszystko z nim dobrze.

Dziś jadę pierwszy raz na Szkołę Roszenia. Jestem strasznie ciekawa czy mi się spodoba
Miłego dnia Mamusie:-)

To dbaj o ta tarczyce bo moja mama ma miala to samo i zrobila sie jej nadczynnosc i trzeba bylo usuwac operacyjnie. a przez to ze wlasnie zaniedbala.

patusia- ja tez uwielbiam dr housa, nie wiem czy widzials chyba tydzien temu taki odcinek co robili operacje kobiecie w ciazy, tzn ,maluszkowi w brzuszku i rozcieli macice, i taka malutka raczka zlapala hausa paluszkiem, powylam sie jak dziecko!

a co do seriali w tv to lubie Csi, dowody zbrodni, brzydulke ogladam namietnie hahaha

Ostatnia edycja:
Ja też uwielbiam Desperate Hausewife czyli Gotowe na wszystko oraz Dr House, oprócz tego M jak miłość i wogóle wszystkie seriale komediowe. Od jakiegoś czasu nie mogę wogóle patrzyć na te filmy sensacyjne:crazy:

Ja za serialami nie przepadam, jezeli obejrze to tylko polskie seriale typu "Alternatywy 4" i to po raz setny, zawsze jednak mnie bawia:tak: Wlasnie chcialam wlaczyc tv i mi cos satelita nawalila:wściekła/y: Dzisiaj opiernicze meza, bo wczoraj cos grzebal przy dekoderze:wściekła/y:

misza - truskaweczki pycha:tak: Na razie jednak nie kupuje, bo u nas sa jedynie te sprowadzane z Hiszpanii, a one smakuja jak trawa:baffled:
Zaczyna mi byc naprawde ciezko z tych brzucholem, chcialabym, aby ten czas przyspieszyl i byl juz maj. Najlepiej gdybym urodzila jeszcze dwa tygodnie przed terminem:tak:

A ja ostatnio odkryłam taką kanciapę z filmami na dvd dołączanymi kiedyś do gazet, kosztuja po 3-4-5 zł a można wybrać fajne rzeczy. Świetnie się ostatnio bawiłam oglądając "Diabeł ubiera się u Prady", "Zatańcz ze mną", "Nianię w Nowym Jorku", "Blues Brothers" i "Big Lebovskiego". Poza tym oglądamy namiętnie z M taki serial- bajeczkę z AXN "Gwiezdne Wrota", nie wysila mnie to intelektualnie, a pozwala skutecznie zapomnieć o rzeczywistości :) Z polskich komedii polecam "Ciało". Reszta dokonań twórców tej komedii jakoś mniej mnie już bawi...

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Jutro mam wizytę w szpitalu i wyniki glukozy i już łapie stresa. Ja tez jestem maniakiem seriali, szczególnie Hausa (ta scena z rączką dzidzi też mnie bardzo wzruszyła) , Las Vegas, Monka , CSI itd.
Wczoraj też skusiłam się na truskawki i już zjedliśmy z synkiem całe opakowanie:-D

Do góry