justa_b
Zaangażowana w BB
Patusia kochana ale sie cieszeGratuluje dziewczynki!!!tak myslalam ze bedzie kobitkawitaj w klubie mam ksiezniczek...narescie sie doczekalasNajwazniejsze ze mala zdrowa, zaraz porownam wymiary sobie swoja mala z twoja, bo masz opisane skroty a ja swoich po grecku za bardzo nie czaje
Elus77 ja jestem wysoka moj maz taki jak ja, nasza corcia teraz w 23tyg i 6d jak byla mierzona wzdluz i wszerz okazalo sie ze ma juz prawie 23cm i wazy 589gram i jej udo to 4cm z czymsdorodna kobitka nam sie szykuje ma bardzo dluge sliczne nozki (po mamusiheheh)wiec widzisz.,nie martw sie kochana niektore dzieci jak pisala patusia maja genetycznie ze szybciej rosna
Pomnik nasze male sa mniej wiecej w tej samej kategori hehehe
Kochane trzymam kciuki za dzisiajesze mamusie i ich USG zeby byly zdrowe i ujawnily co maja miedzy nozkami
Misza super ze z malenstwem wszystko wporzadku
Dziewczynki a ja mam pytanko, czy wy sie normalnie kochacie ze swoimi mezami, mam na mysli czy czesto itp. Bo gdzies wyczytalam ze jak sie skonczy 6sty miesiac trzeba sie kochac delikatnie zeby kobieta sie za bardzo nie podniecalahehe...Ja natomiast mam duza chciceStaramy sie to robic delikatnie itp i nie za czesto, zapomnialam sie spytac lekarza, niby jak ciaza przebiega prawidlowo nie ma sie czym martwica co wy myslicie
Czy często sie kocham ze swoim męzem ??? nie wiem różnie to nam wychodzi ........ o tym podniecaniu po 6 miesiącu nic nie słyszałam.......... a co do opini lekarza to na samym początku powiedział nam "kochajcie się kiedy chcecie jak czesto chcecie i z głową ale zalezy to tylko od żony" więc kiedy ja chcę to mozna...... tak to rozumiem........ więc kiedy masz chcicę moja droga Kokoszko to mysle że można i życze samych przyjemności