reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

pytacie czy rodzę? - nie. niestety... :dry:

Mój M wyjeżdża czwartek-piątek i przewiduje że wtedy się zacznie. :-D ale to chyba jeszcze za wcześnie...czy myślicie że mam jakieś szanse?

Kasiu obiecuję meldować się codziennie. :tak: :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kobieto jutro kończysz 37 tc,raczej nikt nie sądzi że to za wcześnie ;-) a M rodzić chce z tobą?? jak tak to szykuj się na jego wyjazd:-D:-D

no pewnie że ze mną. :tak::tak:

już chyba mam wszytsko przygotowane. ciekawe czy faktycznie jak pojedzie coś się zacznie dziać.

Z narodzinami Mai to było tak, że akurat zaczął nowa pracę i jak pierwszy dzień poszedł to zaczęlo się dziać. :-D zdążył wrócić po południu, ale po tym pierwszym dniu wziął już urlop. :-D

Ostatnia edycja:
hej

zajrzałam tak sprawdzić czy m&m"s już urodziła a tu widze że jeszcze w dwupaku buszuje;-). No ale jak 37 tydz, to jeszcze ze 2 może sie brzusiem nacieszyc , mężulek akurat wróci na czas :-). spakowana już ? wszystko przygotowane? łużeczko dzidzi czeka ?

andzia, no najważniejsze rzeczy gotowe, wiadomo - przy kolejnym już sie tak nie panikuje ze wszytskim jak przy pierwszym. wiadmo że zawsze można dokupić co potrzeba :tak: - oby pieluchy i "cycuś" był i wystarczy na początek. :-p :-)

Marzenko, teoretycznie między 15 a 20tym - jakieś tam rozbieżności z tym terminem były.

no to Martuś - w zasadzie to już last minute!!!
rany, ale ta ciąża zleciala...! że też mi moja tak nie zleciała...

ech Marzenko, wierz mi, ta końcówka to już mi się POTWORNIE dłuży. Każdy dzień to jest masakra.wszyscy tylko mowią "już niedługo już niedługo" - a mnie to tylko wnerwia, latwo im mówić jak nie ich to dotyczy, no nie.. :dry:

no ale teraz to już serio tak liczę że niedługo.

reklama
a mi się nawet za bardzo nie dłużyło... do terminu jakoś zleciało... po terminie to miałam mega doła, że mam iść do szpitala za kilka dni i pewnie będę tam leżała i leżała i nie wiadomo nawet kiedy zaczną coś działać. i to ta myśl mnie dobijała. bo tak to nawet nie narzekałam...

Do góry