reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hehehe - AgA - dobre!!! Pamiętam co mówiłaś o kolejnym bobo, więc nie będę ciągła tematu.

Ja miałam tą wróżbę robioną w szkole średniej i na studiach - ale... kurcze... nie pamiętam wyników, hahaha

Kasia - czyli do końca miesiąca mam czas? Ufff... no to może poskładamy się z tą Lancią, no i szefów gdzieś spotkam.

Monia, Kasia - a ja na obiad mam dziś zupkę z wczoraj (piątka M&m's - pyszna wyszła, nawet Jagoda dwa podchody do niej wczoraj zrobiła..), a na drugie: ziemniaczki, schabowe z pieczarkami, i buraczki tarte.

Nigdy nie robiłam tych gołąbków bez zawijania - a przepis mam od paru długich ładnych lat (w moim używa się włoskiej kapusty) - hmmm - zrobiłaś mi dziś pypcia (tylko szkoda, że M nienawidzi gołąbków)

Monia - czekałam z tą kawką na Ciebie...i sama też nie wypiłam. Dopiero 20 minut temu zaparzyłam sobie do śniadanka

Kasia - ja mam wrażenie, ze Was męczę swoją osobą.. I może lepiej żebym narazie siedziała cicho..

Hallo!

Widzę, że jednak spotkanie się nie odbyło... Aguś jak mogłaś nie wpaść na małe pifffko???
Może dziś się któraś zdecyduje??? Wpadnę i zobaczę...

ja mam wrażenie, ze Was męczę swoją osobą.. I może lepiej żebym narazie siedziała cicho..

ejjj no... daj spokój! absolutnie nas nie męczysz! jak chcesz się wygadać to gdzie jak nie tu???

A my dziś mamy w szkole wizytację z Urzędu Miasta... Przyjdą jacyś radni, dyrektorzy innych szkół,... Ciekawe jak to wypadnie. Ale chcę to już mieć za sobą... No i nie pamiętam czy kiedykolwiek miałyśmy tak czysto w bibliotece jak teraz!!!

Aga chyba Ci gorzej!!! Czemu męczysz? O co chodzi bo ja nie bardzo łapie.

Martuś,ja mam zakaz zachodzenia w ciążę do końca życia.Moja wątrobą świruje od pierwszych tygodni ciąży. Nie muszę mówić,że jest to bardzo groźne dla dziecka. Dzięki Bogu z Tomkiem wszystko w porządku (chociaż po porodzie był reanimowany bo nie miał oznak życia).

Witajcie :-) Dziękuję dziewczyny za porody odnośnie mojego Wicia, wczoraj pół dnia spędziłam szukając informacji na ten temat i wszędzie było napisane że taka przypadłość nie jest groźna ale musi być pod stałą kontrolą lekarza, wiec muszę teraz znaleźć porządnego lekarza w Szczecinie, bo do przychodni już raczej nie wrócę.....
Ale mieliśmy dziś tragiczną nockę, Wiktorek dostał jakiego kataru i od 2 w nocy budził się co chwilę i płakał :baffled: do tego idą kolejne zęby, więc bidulek strasznie się meczy .... Czy spotkałyście się kiedyś z katarem od zębów???

mamo Niki cieszę się że Malutka coraz więcej chodzi, Wiktorek też zaczął całkiem niedawno chodzić i sama do tej pory nie mogę się nacieszyć tym widokiem :-)

m@dzi1 bardzo mi smutno że Kamilek musi tak cierpieć, musicie jakoś przetrwać ten straszny czas jego chorób, życzę Wam aby to tylko zahartowało odpowiednio Małego i nie łapał już tyle infekcji. Myślę że pomysł z karmieniem przez słomkę był by dobry, jeśli tylko mały umie pić przez nią, wytrwałości kochana

m&m's ale macie super umowę z Majeczką, oby tylko dotrzymała jej, u nas zawsze to nie działa, ogólnie mały śpi od 1-3 h podczas jednej drzemki, ale zawsze jak chcę się położyć razem z nim to zaraz się budzi .... wredna bestyjka :-D

Malgoss dziękuję bardzo za miłą opinię odnośnie zdjęć :-)

kasia1208 nie zazdroszczę dnia, nie ma nic gorszego jak bieganie po urzędach, bleee. Jestem w szoku, 2 letnie dziecko i nie siedzi, jak tak mogą lekarze nic z tym nie zrobić, albo porostu trafia na takich "geniuszy" jak ja :szok:

AgA mi też kiedyś koleżanka wróżyła z obrączki i wyszło że będe mieć tylko 1 dziecko i to miała być dziewczynka, wiec sie nie sprawdziło :-D:-D:-D A i masz kopniaka ode mnie abyś poszła zrobić badania..... mówi to ta która sama się ociąga - ale tego lepiej nie czytaj :-D:-D:-D

U mnie też wczoraj był barszczyk, wiec zupka została z wczoraj a na drugie mój M sobie zażyczył placki ziemniaczane, ale mi zrobiłyście smaka na gołąbki:-)

reklama
Do góry