reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

i ja się witam, przed pracą :crazy::crazy: (za jakie grzechy - ja się pytam, człowiek musi chodzić do pracy??!!??:szok::szok:)

ankzoc, gratulujemy ząbka :tak::tak:

AgA, fajne masz te dyżury w pracy, niby 12 godz wlecze się okrutnie, ale z drugiej strony perspektywa tylu dni wolnego potem rekompensuje wszystko :tak:

mmatysia, z tego co kojarzę to twój mąż zajmuje się handlem samochodów, tak? i on tak często jest poza domem w poszukiwaniu tych aut? :)eek: jak coś to pamiętaj że ja dopiero wstałam i jeszcze nie trybie :-p:-D:-D)

tsarina, widzę że robisz przygotowania do Tłustego Czwartku :tak::tak::-):-)
co do rozwoju dzieci, to masz rację w ciągu jednego dnia tak się potrafią "rozwinąć" że człowiek potem siedzi i dziwi - ale jak to :eek::eek:

boszzz wypiłam kawę i się czuje jakbym sie nie czuła..muszę się wyluzować przed pracą i iść jakoś na luza bo normalnie tej leniwej Francuzce nogi z d...y powyrywam :wściekła/y:

reklama
Witam

Ankzoc, Tikanis, Kasieńko dołączam do Was. Z bólem niestety. Cieszyłam się wczoraj, że jeszcze nie wstał mój syn, ale o 1 była pobudka, no i 1 raz skapitulowałam - dałam u cysia. Chciałam sprawdzić czy przypadkiem nie bedzie spał po tym cysiu. No więc od 1 do 2 nie spał, kolejna pobudka o 5 i już do 7 co 45 minut. O 7 dostał cysia, ale oboje usneliśmy, spaliśmy do 9.
Tylko, że Julek za zgodą lekarki dostaje syrop Sedalia od dwoch nocy i myślałam, że z tym syropem zacznie spać, a on potrafi max 5-6 godzin przespać i najgorsze jest to, że jak się obudzi to nie chce spać.Chociaż to i tak lepiej niż co godzinę:)

Tylko zaczął się ślinić i trzeć dziąsł, więc nie wiem czy to nie kolejne zębole.

Ankzoc gratuluje ząbka.

Barmanko czyżbyś miała jakąś fajną współpracownice?

Ostatnia edycja:
mamamatysia- wiesz co kochana nie wiem ile je mój mały zięciunio, ale moja Maja rano 6- cyc, 9.30- kaszka, 12-12.30- obiadek (duży słoiczek 200 g), herbatka, później banana, 14.30- cyc, później o 17 czasami cyc, czasami herbatka do tego flipsy i owocki w słoiczku, po 19 cyc co do nocy to już nie wspominam mam pobudki co godzinę! Wydaje mi się, że je dużo :sorry:. Dziękuję za gratulacje zębolka, co do zdjęć muszę coś wstawić nowego :zawstydzona/y:. Nie no kochana nie zazdroszczę Ci tych samotnych dni....... dobrze, że chociaż w taki sposób rekompensujecie sobie stracony czas :happy:, A co do blondynki, w chwili powstania posta agi byłaś :-D:-D:-D, więc Cię wymieniłam

tsarina- nie no Izunia wymiata............. :-D:-D kopnąć mamę z radości :-D:-D brawo dla małej zdolniach, poczekaj jak ty z Sandomierza wrócisz :-D:-D
ja też chće pączka wyslij mi .......................... plisssssss tylko nie wstawiaj fotel bo nie chę lizać monitora w pracy :sorry:ps. dziekujemy za gratulacje

barmanka79- nie wiem kochana za jakie grzechy, ale strasznie musiałam nagrzeszyć,że muszę tu siedziec codziennie :rofl2:, dziekujemy za gratulacje

EDIT:

nina2003- oj kochana łączę się z Tobą w bółu :( i dziekuję za gratulacje

Ostatnia edycja:
i ja się witam, przed pracą :crazy::crazy: (za jakie grzechy - ja się pytam, człowiek musi chodzić do pracy??!!??:szok::szok:)

A co wolałabyś wrócić do szkoły....???? ławki, lekcje, uczyć sie codziennie itp.....brrrr....

tsarina - to ładny boooom...gratki:-D....super mniam pączusie...a kiedy tłusty czwartek?

Witaj Barmanko.szkoda że musisz gnać do pracy:-(

mmatysia, z tego co kojarzę to twój mąż zajmuje się handlem samochodów, tak? i on tak często jest poza domem w poszukiwaniu tych aut? :)eek: jak coś to pamiętaj że ja dopiero wstałam i jeszcze nie trybie :-p:-D:-D)
Mój M sprzedaje nowe samochody u delera Fiata(samochody ciężarowe,obsługa firm)a prócz tego prywatnie handluje osobówkami.Często wyjeżdża na szkolenia a oprócz tego hula po Polsce poszukując samochodów:wściekła/y:.
mamamatysia- wiesz co kochana nie wiem ile je mój mały zięciunio, ale moja Maja rano 6- cyc, 9.30- kaszka, 12-12.30- obiadek (duży słoiczek 200 g), herbatka, później banana, 14.30- cyc, później o 17 czasami cyc, czasami herbatka do tego flipsy i owocki w słoiczku, po 19 cyc co do nocy to już nie wspominam mam pobudki co godzinę! Wydaje mi się, że je dużo :sorry:.
Filip jadł 8-kaszka(jajecznica),11(niezawsze bo czasem przesypiał)- owoce z dodatkiem kaszki 13-obiadek(zupka lub danie mięsne)17-deserek 19-mleko no i dwie butelki w nocy,pomiedzy miskopty lub chrupaczki.
Teraz przeglądając net widzę,że to za mało:zawstydzona/y:.Muszę zmodyfikować jadłospis
A co do blondynki, w chwili powstania posta agi byłaś :-D:-D:-D, więc Cię wymieniłam
:-D:-D:-D

reklama
I zapomniałam się przywitać...Dzień dobry majóweczki;-).Ja na temat spania się nie wypowiadam,i życzę wam aby Wasze smyki już wkrótce spały tak jak Filipek19-8.
A teraz idę szykować obiad puki dziecko śpi,do potem;-).

Do góry