reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witaj Aguś:-)

Dobranoc Kasiu, dam znać:tak:.

I tez zegnam się, spać, spać... oczy mi się kleją. I myśli grzęzną gdzieś pomiędzy neuronami. Buziaki

Aga km - ja należe do tchórzliwych czyli czytaj nie lubiących ryzyka finansowego, ale czuje ,że muszę wziąć sparwy w swoje ręcę. Znajomi namawiaja mnie na otwarcie grupy przedszkolenej lub domowego przedszkola (chyba zaczyna sie od 3 dzieci). A mgr zostawiam bo M szuka pracy (od tygodnia jest bezrobotny).

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie

Pustki tu od kilku dni.

Barmanko strasznie przykro tak planować, a tu d...
No nic musisz wytrzymać:)

Bohaciefko czy Ty jesteś przy nadziei? Tak wywnioskowałam z Twoich postów.

Confi super, że mały zaczyna chodzić, zdolniacha z niego tak jak z Majuni.

U nas 9 noc odzwyczjania. Napisze Wam rano jak poszło, bo na razie odpukać jeszcze się nie obudził.

Nina - tak:tak:, będę miała trzecią pociechę:-), może będzie Adaś albo Marysia:-)

Aga km - łatwiej jak ktoś bliski dopinguje i wspiera, ze warto spróbować, może jednak wytrwasz????!!!! Pomysł, plan realizacji, spokojnie, bez pośpiechu, potrzebne kwalifikacje, połączyc siły i wiedzę i możecie z M super sie uzupełniać i prowadzić własny biznes jako coś dorywczego na początku a potem po wyrobieniu pozycji i dobrej opinii na rynku.. kto wie...

Ostatnia edycja:
Wow, kochana gratuluje.
Czyli testy pozytywne wyszły:-)
Daj znać co na wizycie, który tydzień, itp
No to teraz Adasia życzę, chociaż Mania też może być.
Dziękuję:-)
Jutro dam znać.

AgA - pamiętam:zawstydzona/y:
Tikanis - badania cos wykazały???? Kubuś dalej taki nie-śpioch:szok::szok:??!!

Dobrej nocy, idę spać znaczy idziemy:-)

ja trzymam kciuki za Adasia!!!

przed chwilą zalogowałam się na mojego firmowego maila - MASAKRA... Ludzie nie są świadomi, że mnie w Firmie nie ma... (od prawie roku:baffled::baffled::baffled:) - z jednej strony miło, że pamiętają, ze taka sobie Aga zajmowała sie papierami... a z drugiej - chamówa, że moi szefowie i koledzy zwalają robote na nieobecnych:dry:

ja trzymam kciuki za Adasia!!!

przed chwilą zalogowałam się na mojego firmowego maila - MASAKRA... Ludzie nie są świadomi, że mnie w Firmie nie ma... (od prawie roku:baffled::baffled::baffled:) - z jednej strony miło, że pamiętają, ze taka sobie Aga zajmowała sie papierami... a z drugiej - chamówa, że moi szefowie i koledzy zwalają robote na nieobecnych:dry:

Oj to baardzoo niepoważnie z ich strony:tak:Chodzi mi o Twój dostęp po roku nieobecności w firmie:tak:

nina, boheciafka- dzieki dzieczynki, wyniki wyszly idealne,,,:/ i co ?? lekarka powiedziala ze niektore dzieci tak maja,, najprawdopodobniej to zabki ale ilez mozna??? dzis kubus obuidzil sie kilka razy ale o 24 z takim placzem ze szok,, chcial spac no to po co kuzwa sie budzi.. ehhh:////

barmanka, roxy- dzieki dziewczynki ale znow ciezka nocka od 4 kuba nie spi:///

kasia - fajne pazurki:)

aga- smieszny ten list:p

nina- kjestes 3 super gratuluje ogromnie:)

reklama
Witajcie kochane nareszcie nareszcie, wyszła już jedna dwójeczka :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: jeeeeeeeeeeeeeee, ale i tak to nic nie zminiło w moich nockach, standart, stekanie, budzienie sie, płacz, marudzenie co godzinę :-:)-:)-(. Jeszcze tylko druga dwójeczka i mam nadzieję, że na jakis czas bedzie lepiej i pospi chociaż te 2 godzinki , nigdy nie myslałam, że moim marzeniem będzie przespać 2 godzinki ehhhhhh :sorry2:

kasieńka23- życzę mnóstwo zdrówka :-)

mama Niki- każdy musi miec jakis sposób na swoje maleństwo ;-)

roxy- oj kochana zyczę Ci żebys nie miała takiej masakry ja ja ;-)

kasia1208- no kochana 4 godziny a jaki efekt :-p

barmanka79- wiesz u nas jest to samo, i w sumie pytałam naszego pediatry i powiedział mi, że mała też nadrabia moją nieobecność w ciągu dnia :sorry:, a pewnie ząbki jeszcze to wszytsko potęgują

mamamatysia- kochana czy tobie nie za dobrze :confused::confused::confused::confused: ledwo co wróciła z Egiptu, już szuka następnego hotelu i jeszcze w wakacje........ no nie co za rozpusta :-D:-D. A ja musze gnić w pracy i czekam do wakacji ehhhhh :rofl2::growl::growl:

agakm- no ładnie tak obrażać swoje koleżanki blondyneczki....... mnie, asię, marzenę, monikę, mamamatysia i inne...........:angry::angry::angry:, bo dostaniesz upomnienie to jest jawna dyskryminacja mniejszości blond na forum :-D:-D:-D:-D:-D

bohaciefka- powodzenia na wizycie, no i wstaw suwaczek ;-);-) dla Adasia(mam nadzieję, że będzie chłopaczek )

Do góry