reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witać się czy nie witac bo wszystkie śpią;-) Czy spokojnej nocy życzyć?
Właśnie nadrobiłam zalegości w czytaniu w towarzystwie mojej najmłodszej córki - wierzga i krzyczy zadowolona, cholerka dzień z nocą jej się popzrestawiał:wściekła/y:.

Tsarina dzięki za usprawiedliwienie mojej nieobecności:-).

No i pisanie nadrobię później:-(, Małgosia awanturuje się, żeby tylko Gaby nie obudziła bo już tej nocy obie były na nogach:wściekła/y:.

reklama
Ankzoc wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
i

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki z okazji ukończenia pół roczku!!!

Przespanych nocek, szybkich powrotów z pracy i spełnienia marzeń życzą Marzena i Nataszka!

I ja jeszcze chciałam się pochwalić, że Nataszy wychodzą dwa zęby!!! Obie dolne jedynki! I nic nie marudzi, nie płacze, nawet kciuka wcale więcej niż zwykle w buzi nie trzyma.
Idę dalej pracować...

MIŁEJ NIEDZIELI!!!

Wiedziałam, że jeszcze coś maiłam napisać:wściekła/y:... Skleroza wybaczcie...

Moniczko - Wszystkiego najlepszego dla Tomusia!!! Spóźnione, ale szczere!!!

m&m's :szok::szok::szok: Już stoi??? Gratulacje!!! Wydaje mi się, że jak Ona sama to robi bez niczyjej pomocy to chyba nie jest niebezpieczne...

reklama
Wszystkiego najlepszego anzoc! a to na dobry poczatek dnia!

zdjecie1872.jpg

tylko nie wiem, czy tutaj nalezy wbijać świeczki?

Do góry