reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

może ci podrzuce jakieś angielskie śniadanko(niestety wirtualne tylko), powiedzmy jajko sadzone,grzanka,fasolka w sosie pomid. no i mała kiełbaska do tego_Osobiście takowych nie jadam bo by mi to za obiad starczyło ale co kraj to obyczaj.:rofl2:

reklama
może ci podrzuce jakieś angielskie śniadanko(niestety wirtualne tylko), powiedzmy jajko sadzone,grzanka,fasolka w sosie pomid. no i mała kiełbaska do tego_Osobiście takowych nie jadam bo by mi to za obiad starczyło ale co kraj to obyczaj.:rofl2:

Oni tak jedza? Kurde.... Ble...
Grzanka, no moze jeszcze, ale do tego takie jakies dziwne rzeczy.... BLE!

Chociaz, jakby oni tak zobaczyli moj talerz rozmaitosci z rana to tez by sie zdziwili.... Ja zazwyczaj mam jakas kielbaske smazona/gotowana + sterta warzyw (ogoreczek, pomidorek, rzodkieweczka). Mniam.... Chlebka jem raczej malo do tego, gora 2 kromki. No i moze do tego jakies capuccino malutkie ;-)

slonkoonline - dobrze że tak wyszło z tym autkiem że miał wam kto doradzić bo tyle kaski to szkoda by stracić na złom ,ale jak wam sie takie podoba to jeszcze możecie kupić taki model gdzie indziej. Oj ja bym zjechała gościa ,z natury jestem spokojna ale jak mnie coś wkur.... to nawet mój M ucieka nie mówiąc o psach i kotach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja mam zawsze płatki na pierwsze, zwykłe z mlekiem i kakao rozpuszczalnym, bo smaku mleka nie znosze bleeeee

a na drugie, tak trzy godzinki po mam kanapeczki, serek, szynka, twarożek, pomidory, ogóreczki (zielone, kiszone, konserwowe), albo jakas jajeczniczka na cebulce czy pieczarkach, koniecznie z papryką... smakowitości!

i musowo kawka!

slonko - co do angielskiego śniadania to nie dopisałam że dodają do tego pieczarki takie na pół ugotowane i pomidora takiego uduszonego pomarszczonego a zamiast kiełbaski to mogą być plastry bekonu ;-):baffled:

anula Wlasnie my sie caly czas zastanawiamy, jaki gosciu mial tupet zeby tak do konca klamac! Ogolnie to ja pisalam chyba Wam, ze to za pieknie wygladalo, zeby bylo prawdziwe! Cos kurde, czulam od poczatku, ze to przekret! W warsztacie powiedzial, ze widocznie sam nie wiedzial co kupil!
No kurde, jak mozna nie wiedziec (majac je 2lata), ze auto ma spawana skrzynie biegow, ze belki wszystkie sa pogniecione.... No kurde, auto jak nawet mialo jeden wypadek to chyba sie z jakiegos wysokiego zbocza stoczylo! PAN poprostu jest BEZSZCZELNYM klamczuchem, albo handlarzem aut.... Robi ze zlomu ladne dla oka i moze ludzie kupuja w ciemno. Ja nie wiem!

tsarina masz podobny zestaw ulubionych sniadan w menu sniadania II. Jak nie ma kielbaski, to wlasnie wcinam jajeczniczke z duza iloscia cebulki, ewentualnie jajko na miekko, tylko takie oszukane lubie, zeby bylo prawie na twardo (pisalam, ze ostatnio plakalam, bo maz mi ugotowal przez 3 min.).

albo jeszcze kolorowe kanapki! Musza byc koniecznie z pomidorem i jakims ogorkiem, bo inaczej nie lubie! No w ostatecznosci, jak juz nic nie ma w domu to moze byc ketchup, ale to ostatecznosc!
WOgole bardzo lubie wszelakie zielsko, salatki jakies wymyslne... Tylko najelpiej jakby ktos mi je zrobil ;-)

ja wole na twardo, ale mój mąż woli na miękko, tak, że żółtko pływa jeszcze. pamiętam z pobytu w Londynie te okropne angielskie śniadania... i te tzw. kiełbaski... Anglicy nie wiedzą ile tracą gardząc polską kuchnią! Moim skromnym zdaniem

reklama
Moja kolezanka z mezem po jakims czasie pobytu w angli znienawidzila moje ulubione kotleciki z fileta z kurczaczka. Biedaki nie mogli jesc ang. miesa mielonego, a na lepsze stac nie bylo (jechali zarobic), wiec jedli z kurczaka, a teraz nie moga na nie patrzec... I podobno z tego co mi znajomi opowiadali, to z chlebem cos u nich nie tak, ze nie ma takiego jak nasz... Tak?

Do góry