reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ufffff to mi ulżyło , :tak::tak::tak: , kurcze ja to już nawet sny miewam z brzuchem , nie pamiętam kiedy śniło mi sie jak poruszałam sie normalnie - tak bez brzucha i chyba tak mi zostanie ten brzuch :szok::szok::szok:.
Ja zato przypominam hipopotama bo do tego to niska jestem i lepiej mnie przeskoczyć niz opejść w koło :baffled:

Dzień Dobry Majóweczki
Chciałam się zameldować że jeszcze synka mam w brzuszku :) noc raczej spokojna nad ranem kilka skurczy ale tradycyjnie przeszły ciągle mam brązowe upławy ale co z tego jak nic się nie dzieje życzę miłej soboty wszystkim mamusiom. :)

Madzia jak miło, że się zameldowalaś! Przynajmniej dziś się nie będziey zastanawiały czy jeszcze jesteś w dwupaku czy już nie. Choc do wieczora wszystko się mże zdarzyć...
Justysia to strasznie nie ludzkie budzić o tej porze.
Anula ze mną to byłby problem i z obejściem wkoło i z przeskoczeniem mnie...

Witajcie dziewczynki!

Katharina gratulacje! Pierwszy chłopiec, no no... z kim by go tu wyswatać?

Iwona100na masz oficjalne podziękowania od mojego męża za rybke! Bardzo smakowała!

Lece na śniadanko jakoweś... tylko co by tu pochłonąć... Wy tylko o lodach, truskawkach i takich piszecie, a zwykły zjadacz chleba co ma jeść? He?

I'll be back...

ciekawe o ktorej ja sie sniadania doczekam :) bo ja to oczy otwieram i juz musze jesc..... przed ciaza mialam to samo wiec nic nowego :-D a tu snadanka ani widu ani slychu... buuuu

reklama
Ja jestem.... ;-) DZIEN DOBRY!

Ja tez melduje sie 2w1, ale u mnie to jeszcze, jeszcze poczekam.... Nawet przepowiadajacych brak, brzuch tez wyosko :baffled:
Ale znowu pogoda! SUPER! Oby tak bylo, jak bede wychodzic do domu ze szpitala.

justysia21 ciekawe, ze lekarze z tej dziedziny specjalisci (chyba, ze lezysz na jakiejs neurochirurgii) nie wiedza co Ci jest.... Nosz ja to juz wogole sie nie wypowiem o tych konowalach! Czlowieka krew zalewa. Kasy tyle sie daje na to wszystko, a jak przyjdzie co do czego to najlepiej leczyc sie prywatnie. Kase dostana to i zaraz bardziej sie przykladaja!:angry:

A no i nie mamy auta! Wogole nawet nie wyobrazacie sobie, jak facet klamal!:crazy::angry:
Ja poprostu bylam tak wsciekla, ze jakbym byla tam w tym pomieszczeniu z nim (poczekalam z siostra w samochodzie) to bym chyba go pobila za to jaki szmelc chcial wcisnac! Malo tego! On jezdzil tym autem niby 2 lata i nie wiedzial, ze samochod wyglada jak po 4 dachowaniach przynajmniej! Nosz... Jasna cholera by go wziela. Nie ma to jednak jak specjalisci, bo my to bysmy nic nie zobaczyli. Pod spodem to podobno wszystko pomiertolone, pogniecione i co tylko! Lakier podobno tak robiony byl, ze wygladal jakby to jakis kowal decha nakladal!
:crazy::angry::confused2: Gosciu cene wystawil na 29500zl. a auto wg. Panow z warsztatu warte jest 10000zl.
WYOBRAZACIE sobie jak ludzie chca zarabiac? Nie wiem na jakiego on debila czeka z tym autem!

No a tak poza tym to maz mi obok w lozeczku smacznie spi, a ja mam jakis dziwny przyplyw energii i chyba zaraz bede prasowac reczniki, bo wczoraj tylko ubrania zrobilam.
Julkowe poprasowane, ale CZUBEK, zapomnialam uprac tych kompletow, co kupilam na stadionie... Jakos tak mi umknely. No i bedzie trzeba dzis ta torbe spakowac, ale najgorsze jest to, ze z malych to ja mam walizeczke na kolkach, ale glupio tak z nia na oddzial rodzic :rofl2:

No i pewnie gdzies kolo poludnia znikne w poszukiwaniu nowego auta.....

Do góry