Ja jestem.... ;-) DZIEN DOBRY!
Ja tez melduje sie 2w1, ale u mnie to jeszcze, jeszcze poczekam.... Nawet przepowiadajacych brak, brzuch tez wyosko
Ale znowu pogoda! SUPER! Oby tak bylo, jak bede wychodzic do domu ze szpitala.
justysia21 ciekawe, ze lekarze z tej dziedziny specjalisci (chyba, ze lezysz na jakiejs neurochirurgii) nie wiedza co Ci jest.... Nosz ja to juz wogole sie nie wypowiem o tych konowalach! Czlowieka krew zalewa. Kasy tyle sie daje na to wszystko, a jak przyjdzie co do czego to najlepiej leczyc sie prywatnie. Kase dostana to i zaraz bardziej sie przykladaja!
A no i nie mamy auta! Wogole nawet nie wyobrazacie sobie, jak facet klamal!
Ja poprostu bylam tak wsciekla, ze jakbym byla tam w tym pomieszczeniu z nim (poczekalam z siostra w samochodzie) to bym chyba go pobila za to jaki szmelc chcial wcisnac! Malo tego! On jezdzil tym autem niby 2 lata i nie wiedzial, ze samochod wyglada jak po 4 dachowaniach przynajmniej! Nosz... Jasna cholera by go wziela. Nie ma to jednak jak specjalisci, bo my to bysmy nic nie zobaczyli. Pod spodem to podobno wszystko pomiertolone, pogniecione i co tylko! Lakier podobno tak robiony byl, ze wygladal jakby to jakis kowal decha nakladal!
Gosciu cene wystawil na 29500zl. a auto wg. Panow z warsztatu warte jest 10000zl.
WYOBRAZACIE sobie jak ludzie chca zarabiac? Nie wiem na jakiego on debila czeka z tym autem!
No a tak poza tym to maz mi obok w lozeczku smacznie spi, a ja mam jakis dziwny przyplyw energii i chyba zaraz bede prasowac reczniki, bo wczoraj tylko ubrania zrobilam.
Julkowe poprasowane, ale CZUBEK, zapomnialam uprac tych kompletow, co kupilam na stadionie... Jakos tak mi umknely. No i bedzie trzeba dzis ta torbe spakowac, ale najgorsze jest to, ze z malych to ja mam walizeczke na kolkach, ale glupio tak z nia na oddzial rodzic
No i pewnie gdzies kolo poludnia znikne w poszukiwaniu nowego auta.....