reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzień Dobry:-):-)

ja też już wstałam, zrobiłam sobie herbatkę, wypije i może o jakimś śniadańku pomyślę. Ja na śniadanie zwykle jadam płatki z mlekiem, albo szykuje 2 kanapki z sałatą,wed serkiem, pomidorkiem i co tam jeszcze mam-uwielbiam takie duże i wiosenne kanapy.
Anula to ja sie nie dziwie teraz że angole tacy spasieni, jak dzień od takich rzeczy zaczynają. Wiesz mi to by za obiad wystarczyło. Ale co kraj to obyczaj.
Ja 3 lata temu na wakacje byłam w Stanach(dorobić na studia) i pracowałam ta obozie dla dzieckiaków. NOoooooooo i jak ja zobaczyłam co tym dzieciom sie podaje na śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacje to mi sie słabo zrobiło. Wiesz jak też jeździłam na kolonie ale takiego obżarstwa (w dodatku same tłuste rzeczy)nigdzie nie było.Potem dziwią sie że mają nadwage-cholera każdy by miał jakby tak jadł:wściekła/y:

Ja tu sie śmieje z moim M np. oglądając programy kulinarne żeoni tu mają <talent>, potrafią spieprzyć nawet najlepiej zapowiadającom sie potrawe ....a polską kuchnia nie gardzą, weż im coś podstaw pod nos ....:eek:wpieprzają jak małpa kit z okien.

oj za polski chlebek pół królestwa oddam ......ich chleb koło chleba nie leżał nawet :szok::szok::szok:,białe dmuchane pieczywo :baffled::baffled::baffled:
ja to mówie że polacy tak strasznie ciągle i wiecznie nażekają ale wg przysłowia - swego nie znacie cudze chwalicie aż zatęsknicie :sorry:

a nie ma takich sklepow polskich, zeby mozna bylo kupic?
jest w pobliskim mieście ale żadko tam jade , czasami zrobie mały zapasik,niestety w ten sposób nie można funkcjonować,dla takiej 4 osobowej rodziny to sporo tego chlebka by trzeba a mysmy przywykli do ich tak zwanego razowego z ziarnami, dość smaczny ,u nas są podobne razowce,czasami bagietka jakaś :happy:.

Witam dziewczynki!!
Was nadrobic to huhuhhhuu:tak:
Bylam na wIzycie konrolnej i pytalam moja ginekolog o Vesa previa ktos pytal wczesnie o ta chorobe i czytalam ze to mozna przed porodem sparwdzic a lekarka powiedziala ze nie!!!!!!
ze jest to zadkie i niebezpieczne ale nie mozna wczeniej niby zbadac!!!wiec ja juz nie wiem a wy cos Slyszalyscie o tej chorobie?TZN DOLEGLIWOSCI TO JEST ZWIAZANE Z KRWIA I YZLAMI.

reklama
Do góry