reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Confi nie żartuj, ze jesteś florystką.
Ja też!Chociaż nie pracuje od trzech lat w zawodzie:-(. W tym czasie wyuczyłam się masażu i teraz tym się zajmuje. Ale czasem z doskoku i coś "ukwiecę";-)
a wcale nie żartuję ...od 7 lat pracuję w zawodzie i powiem Wam ,ze kocham to co robię...bo spełniam się artystycznie :tak:
no i miło mi powitać koleżankę po fachu ...a czemu już w zawodzie nie pracujesz? Kwestia kasy czy miejsca pracy? Powiem Ci ze ja trafiłam na taką szefową która umie zadbać o pracownika...poza tym pracuję w jednej z lepszych ...pokusiłabym sie nawet o stwierdzenie ze jest to najlepsza kwiaciarnia w trójmieście...względem wszechstronności...chociaz mamy sporą konkurencję jednak od 15 lat moja szefowa rządzi na trójmiejskich targach kwiatowych i ślubnych

Confi-współczuje. Ja teeż mam alergie na pyłki drzew i kwiatów, a wiadomo w ciązy odczulaczy nie wolno, wiec ja staram si enie chodzic tam gdzie jestem najbardziej narażona na ich działanie. Tylko że o tej porze roku pyłki są wszedzie.
tyle dobrze że ja w ciązy jakoś łagodnie teraz tą alergie przechodze:-):-):-)nie wiem w sumie czemu, bo rok w rok miałam problemy.

Co do prasowania-to na poczatku nie mogłam sie doczekać, ale teraz juz mi sie znudziło:-(I jeszcze całe dwie półki ubranek mam nie popranych i nie poprasowanych.:no:Ale jeszcze troche czasu jest wiec mam nadzieje że zdąrze:)

Confi ostatnio prowadziłam własna kwiaciarnię trzymaliśmy się trzy lata ale potem wybudowali market obok i jedna z moich klientek(6 lat pracowałam na Ślaskiej Giełdzie Kwiatowej) otwarła tam sobie siódmą czy ósmą Galerię kwiatową. No i po zawodach:-(.Teraz spełniam sie w układaniu kompozycji z rabatek mojego męża:-).
Własnie zakwitły pierwsze tulipany.Poczekam jeszcze do soboty a potem nozyce i dawaj.Męzulek mnie znowu pogoni:-D.

Świetnie Confi, ze masz taką szefową. Przynajmniej sie chce pracować.Ja pracuje u siebie ale czasem też narzekam na szefową;-)

dobra kochane brzuchatki ja póki co to się pożegnam
bo jadę do rodziców
dzwonił mi tatuś że przyjechała moja chrzestna, a nie widziałam jej parę lat:baffled: więc muszę się z nią zobaczyć
M mnie zawiezie i na jego szczęście składanie łożeczka chyba przeniesiemy na jutro
paapa
wieczorkiem będę

mamamatysia niech mąż Cię nie goni tylko się cieszy ,ze spełniasz się układając kwiatki które on hoduje :-D
ja też zcasem narzekam na szefową ale całokształt wychodzi na jej korzyśc zdecydowanie :tak:

Nina miłej wizytki i do wieczora ;-)

Witamy Dolny Śląsk:-);-).
Wklejam zdjęcia z wyjazdu Wielkanocnego.Ja i moi mężczyźni

Załączniki

• IMG_3405.jpg
    IMG_3405.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_3406.jpg
    IMG_3406.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
A u nas dzis super dzien... cieplutko... jestem w ogrodzie moj M myje auto... synek smiga na rowerze... a ja siedze i odpoczywam... jest super... brzuszek tylko czasem twardnieje i boli ale tak to jest ok...

confi- no kochana ja tez bym oszalala... to jakis debil... ale teraz juz chyba masz troszke spokoju...

Do góry