reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja też nie mam nic do prasowania a na ciuszki małego to miałam wielkiego pawera a teraz tylko czekam
cholercia to tak jak ja ...czasem mam ochotę jeszcze raz wyprać i uprasowac te maleństwa moje :-D
chyba musze sobie jakies krzyżówki kupić by się czymś zająć...jutro jak nie bedzie mnie brzuszek bolał to kwiatki poprzesadzam...ale to znó...godzinka roboty i cały dzień nudy. Trochę liczę na moją szefową bo obiecała mi ze będę mogła jutro przyjechać do niej bo ma na sobote do zrobienia dwa śluby ( oprawa kwiatowa jakby jeszcze ktoś nie wiedział ze jestem florystką z zawodu ) no i mam nadzieje ze zajęcie i przy okazji dorobienie paru groszy :tak:

no to confi możemy razem zamieszkać:-)
z tym że to ja przyjeżdżam do Ciebie:-)
nie ma sprawy kochana , jodu się nawdychasz ...pozmywasz a ja Ci będę prasować :-D
kurde co za symbioza ...tylko co zrobimy z naszymi panami...ja mieszkam na zabójczej przestrzeni 27 metrów :laugh2::laugh2::rofl2:
marze o jakims normalnym metrażu ale na razie to niewykonalne...

Confi z alergią to masz przechlapane:-(.W ciąży to chyba za bardzo nie można brać odczulaczy. Na nosek to kup sobie jakiś spray np.Nivea albo wodę morską np Sterimar i nawilżaj sluzówkę.Cos tam pomoże a potem dla maleństwa ci sie przyda.U mnie jeszcze nailżacz chodzi 24h.

racajac do prasowwania to mama to w nosie:-).Niech pranie leży.Ja korzystam ze słonka:-D.Jak mnie znów dopadnie "wicie gniazda"to skończę:rofl2:.
Narazie przepakowałam Filipa do jego szpitalnej torby i wystarczy.Zastosowalam chwyt z torba do wózka. Jego pampersy i ubranka sie zmiesciły a ja mam miejsce np.na laptopa:tak:

Confi nie żartuj, ze jesteś florystką.
Ja też!Chociaż nie pracuje od trzech lat w zawodzie:-(. W tym czasie wyuczyłam się masażu i teraz tym się zajmuje. Ale czasem z doskoku i coś "ukwiecę";-)

u nas na szczęści dla malca nic nie trzeba brać prócz pampersów i chusteczek zawsze to mniej tabołków do szpitala ja też się nudzę a krzyżówek nie lubię

reklama
mamamatysia kurczę martwi mnie to , bo nic nie pomaga ,ani nawilżanie śluzówki ani nic...czasami aż w nocy się budze bo się duszę po prostu bo ta wydzielina z nosa jest strasznie gęsta ...
boje się ze mam w nocy bezdechy przez to a chciałabym malutkiego dobrze dotlenić...myślałam ze jest coś co mogłabym brać

Ninka ... ja już nawet myślałam zeby się jakoś w necie ogłosic bo w sumie jak ktoś kupi kwiaty jakie chce i dodatki jakie mu powiem to jestem w stanie zrobić w domu cały ślub łącznie z wiązanką na auto...tylko czy miałabym czas po urodzeniu Damian? Nie wiem. Muszę zobaczyć jak ułoży mi się rytm dnia i wtedy zdecyduję...
Jakbyś bliżej mieszkała to mogłabym Co robic po znajomości co chcesz ...nawet kiedyś biżuterie z kwiatów robiłam dla mojej szefowej. Gdzies sie wybierała na jakies wesele i chciała mieć oryginalne ozdoby to zrobiłam jeje naszyjnik ze stroczyka tajlandzkiego na silikonie...jak znajde gdzieś zdjęcie to Wam pokażę :tak:

Do góry