reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nina27- dziekuje :-)

confi - rozumiem twoja zlosc przeciez to mozna dostac pier....ca;-)

k.m- czop moze odejsc tuz przed porodem

tsarina- to ci wyjazd tesciowej dal powera ;-)

Nina-czop śluzowy musi odejść bo on zamyka szyjkę macicy!Czasem kobieta po prostu nie zauważa, ze odchodzi(jest np skupiona na skurczach czy bólu)
tak tylko niektórym kobietom odchodzi przy samym porodzie i nawet o tym nie wiedzą więc nie ma co się denerwować jeśli Wam w domu nie odejdzie

confi- wspolczucia,, oszalec mozna,,

mamamatysia- no sliczny kacik,, my dopiero jutro po lozeczko i posciel idziemy,, dopiero bedziemy rolety zamawiac i czekam na moje zamowione obrazki.jeszcze zaslonki musze kupic takze wszytsko w proszku.. ale pod koniec kwietnia powinno byc juz wszytsko porobione.. przesle zdjecia..

Dziewczyny...święto lasu chyba dziś mamy...nade mną nastała błoga cisza :-)
w koooońcu...teraz mogę się zdrzemnąć , pooglądać TV albo po prostu poleżeć bez sensu :-D
a tak serio...pomóżcie jak macie pomysły...mam straszną alergię na jakieś pyłki albo trawy...od tygodnia męczy mnie katar sienny...czy jest coś na alergię co moge brać w ciąży? Czy któraś z Was ma podobny problem? Poradźcie coś...bo zedre sobie całą skórę z nosa niedługo...nawet już maść majerankowa nie pomaga bo co chwile ścieram ją smarkając :baffled:

a ja dziewczyny dalej walczę z żelazkiem i tymi zasranymi pieluchami:no::wściekła/y: boshe jak ja nie cierpię prasować:wściekła/y:
idzie mi to jak krew z nosa..ale była tez u mnie koleżanka i wiadomo że przy niej sobie odpuściłam
teraz wysłałam męża po lody:-) bo mi się zapas z zamrażarce skończył;-)
doprasuję już to co wyciągnęłam i będziemy składać łóżeczko...ja strasznie się cieszę, mój M mniej:rofl2: bo on nie lubi takich rzeczy robić...zwłaszcza z marudną ciężarną:rofl2:

reklama
Ninka wyślij mi swoje pieluszki, ja kocham prasować a jeszcze jak się okaże ze Ty lubisz zmywac to już w ogóle będę kochac Cię nad życie , bo ja z kolei zabieram się za zmywanie ...od godziny....jak pies do jeża :-D

Do góry