Anna Orłowska oby wszystkie badania wyszły ok! 3mam kciuki
kaaroo właśnie chyba muszę sobie ususzyć, bo rodzice mają sporo. A nie chce mi się specjalnie w wyprawę do zielarskiego udawać.
akilegna który to będzie tydzień, to KTG? Ja mam wizytę we wtorek i pewnie na następnej będzie KTG. A co do obaw każda je ma, ale trzeba mieć pozytywne nastawienie
brackiee z tymi pieluchami to najważniejsze, żeby dobrze chłonęły wodę i powiem Ci, że niektóre już po pierwszym praniu są super, a niektóre trzeba prać kilka razy, bo inaczej spływa po nich jak po kaczce i z moich obserwacji wynika, że nie zależy to od warstw materiału. A te pieluchy w Biedronie są w takiej normalnej nie bardzo okazyjnej cenie.
Jeszcze w Biedrze będą ręczniczki z kapturkiem
i szlafroki, ale dość grube, a w szpitalach jest dość ciepło i chyba będą za grube...
anoula82 super, że już się powoli oswajasz z mysla o cc. Najwazniejsze to się nie nastawiac na żadną z opcji, bo potem człowiek przeżywa.
mb_1 też się już stresuję i myślę jak to Aniela przeżyje jak ją na poród zostawimy z moją mamą albo siostrą. Wczoraj jak sobie pomyślałam, że nie będzie jej ze mną min 2 dni, to się popłakałam. Strasznie mnie stresuje, że się będzie czuć opuszczona, albo potem, że niechcący ją jakoś zranię jak już będzie małe w domu...
nik_i ja już jestem ogromna i nie potrafię sobie wyobrazić tego, że będę jeszcze większa
Bo to przecież trzeba się jeszcze turlać przynajmniej 1,5 miesiąca..
Wczoraj byłam na warsztatach "Bezpieczny maluch." Ogólnie najbardziej zainteresowała mnie pierwsza pomoc, a reszta to taka reklama produktów, a prezentów mało..