reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
rojku a jakiego masz białego jelenia ? w płynie czy w kostce ? bo ja mam w płynie i nie eiwem czy też moze się przydać do ran.

Znalazłam fajny kombinezonik dla Krzysia, dokładnie taki o jaki mi chodziło Product Detail | H&M PL
Trochę drogi, ale jak się zalogowałam na newslettera dostałam 25% na dowolny produkt, więc wychodzi niecałe 100 zł.

U mnie znów problem z hemoroidami, już chyba się nie pozbędę tego dziadostawa. We wtorek idę do mojego gina, może oon coś zaradzi. Straszny dyskomfort.

lapedhril ja biorę hormony w dawce 125 od początku ciąży, nie miałam żadnych dolegliwości. Podobno gorzej dla dziecka jest jak się nie bierze.

Kaskaleczna, to pozostaje Ci się wygrzewać i czekać aż przejdzie, a potem i winko i piwko będzie można :)

rojku jesteś niezawodna – lista super, na pewno z niej skorzystam.

Gusiak zdążysz się naoglądać tych cudów, które zakupiłaś. Na pewno są super :)

Wróciłam z rossmanna. Mam już kartę, zaraz ją aktywuję. Kupiłam dwupak chusteczek nawilżających Babydream, żel do kąpieli, wkładki laktacyjne, krem do buźki dla dzidzi, szczoteczkę i grzebyk do włosów, podkłady do przewijania, mydełko, pojemniczki do przelania do szpitala na szampon itp. Dokupiłam sobie śliwki i słonecznika. Teraz leżę i jem :) brzuch mnie ciągnie i mały skacze znowu tak intensywnie, ehhh.

marys25 no właśnie jest fajna opcja, że można zrobić normalnie spodnie rozsuwając suwak i zsuwając formę spodni, fajna sprawa :-) i wtedy można do fotelika

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry