reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Na szczescie dziewczyny mi takie warunki nie groza. Rodze w prywatnym szpitalu. W naprawde luksusowych warunkach - bede miec swoj piekny pokoj z wszystkimi wygodami,, czescia wypoczynkowa, prywatna lazienke itd, tyle, ze dla przecietnej gruzinki to w ogole nie jest dostepne. Szczeglnie poza stolica. W stolicy sa dwie takie kliniki…

@domi - tak chodze do pracy i troche za duzo pracuje. Planuje troche zmniejszyc ilosc godzin, ale to za 10 dni, bo nastepne dwa tygodnie mam mega sajgon.

@szkraiek -fajnie, ze Twoj syn tyle czyta. Marysia tez najbardziej wieczorem lubi, gdy jej czytamy lub opowiadamy ksiazeczeki. Mam nadzieje, ze sama tez bedzie czytac :)

@dzag82 wariatko daj sobie spokoj z oknami.

@ gosia ale zjadlabym taka domowa pomidorowke :)

Sliwkaaaa GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
pierwsza mama!!!!

A ja chcę tylko powiedzieć że o 11.13 zostałam mamą :-)zdrowej i ślicznej córeczki. Waga 2760 wzrost 57 i punktów 10/10. Poród zaczął się sam i przebiegał błyskawicznie trzeba było szybko cięcie przeprowadzić. Boże jaka jestem szczęśliwa!!!

Śliweczko gratuluję! Super, super, super - bardzo się cieszę, że już jesteście po wszystkim:-) ale super:-)

a u mnie.. UWAGA - MISTERY SOLVED! okazuje się, że.. problemem znowu jest zapalenie pęcherza... dostałam antybiotyk w nocy, bez leków przeciwskurczowych i automatycznie na KTG cisza:tak:jeszcze na całą noc podłączą mnie i jak będzie ok - wracam na weekend do domu, żeby w spokoju odpocząć, ale tylko leżenie wchodzi w grę. Przynajmniej tak mówił mój prowadzący, który zaczął niedawno dyżur i pędził jako pierwszy do mnie z nowinami. Więc UFFF.. w końcu wiem na czym stoję.

A ja chcę tylko powiedzieć że o 11.13 zostałam mamą :-)zdrowej i ślicznej córeczki. Waga 2760 wzrost 57 i punktów 10/10. Poród zaczął się sam i przebiegał błyskawicznie trzeba było szybko cięcie przeprowadzić. Boże jaka jestem szczęśliwa!!!

Śliweczko wspaniała wiadomość! Gratulacje dla Ciebie,szybkiego powrotu do formy i ovzywiście zdrówka dla Córeczki:):)

@.szkrabek no on nie tylko pod okiem mamy sie kapie ale inne rzeczy tez zalatwia przy pomocy rodzicow, szok......
@Dreddka podziwiam Cię naprawde, że masz jeszcze siłę i chęci do pracy. Uważaj na was.
@Śliwka91 gratuluje !!! Jejku ale wiadomosc! Życzę Wam dużo zdrowka :* pisz co tam u was jak tylko znajdziesz chwilke!
@porannakawa no to życzę Ci tego zeby dzis bylo bez "jaj" hihi. A no takie dni kiedy smutno i szaro i w dodatku leje to potrafia człowieka dobic, a jeszcze jak piszesz że u Ciebie krótko jest jasno. Masakra. Pewnie ciezko sie bylo przestawic co?
@OlaSzy kurde co oni tam wyprawiaja w tym szpitalu... tyle musialas sie męczyć. Eh. Oby sie poprawilo, ale jesteś pewna że w domu bedzie lepiej?

reklama
Do góry