@auliya o kurcze, ale nadzwyczaj spokojna jestes. Ja bym pewnie już z torba w reku siedziała i jak wariatka kontrolowała skurcze:-) Może uda Ci sie wytrzymac do tego upragnionego wtorku, trzymam kciuki ;-)
@dzag82 z tym ogrzewaniem to akurat tak u mojego zarządcy jest. Bo tesciowa np mieszka te dwa bloki dalej ale oni już podchodzą pod inną wspólnotę i mają ogrzewanie gazowe, więc działa kiedy chcesz, a ja mam na taki olej... I nie dość, że przetwornik tego oleju działa na prąd to jeszcze przy pewnych temp i godzinach nie grzeje... A prąd tu drogi jak nie wiem. No wiadomo że chłodne powietrze jest lepsze, ale ja zmarzluch tak jak @quchasia więc mi zimno w nocy! Czasem nawet w dzien siedze pod kocem! A Ty te okna zostaw w spokoju, bo a pogoda specjalnie Ci tak robi, bo masz nie latać juz z tym brzuchem przy oknach!!!
@olciastrzelce nie gadaj!
ja bym zamarzła, a po takiej nocy przy otwartym oknie zaraz bym gardło chore miała i katar z nosa.
@OlaSzy a jednak nadal dwupak. Jejku biedna musisz sie meczyć w tym szpitalu. Coś kiedys slyszałam że piłka ta wielka pompowana pomaga, to moze poproś o nią i krec sie na niej.
@quchasia ja niestety nie wiem ile teraz waży mój maluch. Wiedziałam tylko przy usg ale to było 2 tyg temu, więc na pewno waga sie zmieniła na coś ponad 3kg. Chociaż w ciągu ostatniego tygodnia przytyłam 800gram.
@traktorzystka haha dobry kawał. My sie smiejemy, ale czasami naprawde brakuje lekarzy. Słyszałyście o tragedii jaka spotkała 2letnie dziecko w szpitalu w Opolu? Bo lekarka akurat konczyla dyżur i nie mogla sie zająć nim i biedny zmarł w poczekalni. Masakra jakas...
@.szkrabek no Twój syn na pewno jeszcze nie raz Cie zaskoczy, bo to taki mądry i dojrzały chłopak jak na swój wiek. Serio!!!! Brat mojego G ma 10 lat i daleko mu do Twojego syna. Książek nie czyta, tylko telefon, koledzy, tv i gry na ps3 w tym te +18....... Jedzenia sobie sam nie weźmie, ani nie zrobi. Nawet picie mają mu przynosić do pokoju...Kąpie sie tylko z mamą,w sensie ona go myje. Ale to też jej wina, bo ona twierdzi że jak go zostawi samego w wannie to boi sie zeby sie nie utopił...
@Gosia25 no spedzaj tam czas lepiej z tesciową, a ewentualnie jak ona zajeta czyms to wtedy do nas zaglądaj, bo to faktycznie moze słabo wygladac
Tylko pamietaj o Wspaniałym Stuleciu :-) Bo tam ostro sie dzieje.. hihi
@AlfaBeta111 nooooo jestes w koncu ;-) Osz Ty, ale masz odległy termin, to lepiej uważaj na siebie, bo to kawał czasu jeszcze. Ja przeczuwałam od poczatku że bede miała syna i tak potwierdził kazdy lekarz który mnie badał. Więc innej opcji nie biore pod uwage. Ale moze u Ciebie wyskoczy jednak ten synek a nie córcia. Ile razy juz slyszalam o tym, że nagle zdziwienie na porodówce :-) NIgdy nie wiadomo.
@porannakawa no to zdrówka dla Twojej ekipki!!!!!!!!!!!!!!!
@.szkrabek jak to dziewicą? Może sie błona odbudowac? Haha. Czy to tylko taki żart z Twojej strony ze wzgledu na lepszy wynik cytologii?
Ja jem spaghetti z wczoraj i siadam do ogladania serialu bo wlasnie sie zaczyna. u mnie dziś leje i wieje, bleeee i ciemno za oknem strasznie. Miłego popołudnia!!!!