reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Na szczescie dziewczyny mi takie warunki nie groza. Rodze w prywatnym szpitalu. W naprawde luksusowych warunkach - bede miec swoj piekny pokoj z wszystkimi wygodami,, czescia wypoczynkowa, prywatna lazienke itd, tyle, ze dla przecietnej gruzinki to w ogole nie jest dostepne. Szczeglnie poza stolica. W stolicy sa dwie takie kliniki…

@domi - tak chodze do pracy i troche za duzo pracuje. Planuje troche zmniejszyc ilosc godzin, ale to za 10 dni, bo nastepne dwa tygodnie mam mega sajgon.

@szkraiek -fajnie, ze Twoj syn tyle czyta. Marysia tez najbardziej wieczorem lubi, gdy jej czytamy lub opowiadamy ksiazeczeki. Mam nadzieje, ze sama tez bedzie czytac :)

@dzag82 wariatko daj sobie spokoj z oknami.

@ gosia ale zjadlabym taka domowa pomidorowke :)

Sliwkaaaa GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
pierwsza mama!!!!

A ja chcę tylko powiedzieć że o 11.13 zostałam mamą :-)zdrowej i ślicznej córeczki. Waga 2760 wzrost 57 i punktów 10/10. Poród zaczął się sam i przebiegał błyskawicznie trzeba było szybko cięcie przeprowadzić. Boże jaka jestem szczęśliwa!!!

Śliweczko gratuluję! Super, super, super - bardzo się cieszę, że już jesteście po wszystkim:-) ale super:-)

a u mnie.. UWAGA - MISTERY SOLVED! okazuje się, że.. problemem znowu jest zapalenie pęcherza... dostałam antybiotyk w nocy, bez leków przeciwskurczowych i automatycznie na KTG cisza:tak:jeszcze na całą noc podłączą mnie i jak będzie ok - wracam na weekend do domu, żeby w spokoju odpocząć, ale tylko leżenie wchodzi w grę. Przynajmniej tak mówił mój prowadzący, który zaczął niedawno dyżur i pędził jako pierwszy do mnie z nowinami. Więc UFFF.. w końcu wiem na czym stoję.

A ja chcę tylko powiedzieć że o 11.13 zostałam mamą :-)zdrowej i ślicznej córeczki. Waga 2760 wzrost 57 i punktów 10/10. Poród zaczął się sam i przebiegał błyskawicznie trzeba było szybko cięcie przeprowadzić. Boże jaka jestem szczęśliwa!!!

Śliweczko wspaniała wiadomość! Gratulacje dla Ciebie,szybkiego powrotu do formy i ovzywiście zdrówka dla Córeczki:):)

@.szkrabek no on nie tylko pod okiem mamy sie kapie ale inne rzeczy tez zalatwia przy pomocy rodzicow, szok......
@Dreddka podziwiam Cię naprawde, że masz jeszcze siłę i chęci do pracy. Uważaj na was.
@Śliwka91 gratuluje !!! Jejku ale wiadomosc! Życzę Wam dużo zdrowka :* pisz co tam u was jak tylko znajdziesz chwilke!
@porannakawa no to życzę Ci tego zeby dzis bylo bez "jaj" hihi. A no takie dni kiedy smutno i szaro i w dodatku leje to potrafia człowieka dobic, a jeszcze jak piszesz że u Ciebie krótko jest jasno. Masakra. Pewnie ciezko sie bylo przestawic co?
@OlaSzy kurde co oni tam wyprawiaja w tym szpitalu... tyle musialas sie męczyć. Eh. Oby sie poprawilo, ale jesteś pewna że w domu bedzie lepiej?

reklama
Do góry