porannakawa
Fanka BB :)
Sliwka!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaa jestes pierwsza :-) gratulacje Mamusiu !!!!!!!! Zdrowka dla Ciebie i Coreczki!! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja chcę tylko powiedzieć że o 11.13 zostałam mamą :-)zdrowej i ślicznej córeczki. Waga 2760 wzrost 57 i punktów 10/10. Poród zaczął się sam i przebiegał błyskawicznie trzeba było szybko cięcie przeprowadzić. Boże jaka jestem szczęśliwa!!!
A ja chcę tylko powiedzieć że o 11.13 zostałam mamą :-)zdrowej i ślicznej córeczki. Waga 2760 wzrost 57 i punktów 10/10. Poród zaczął się sam i przebiegał błyskawicznie trzeba było szybko cięcie przeprowadzić. Boże jaka jestem szczęśliwa!!!